Nagyon gáz, ha csak Balatonra megyünk nyaralni?
Szia!
El vagyol képedve...
Tudod mit...igen,nagyon gáz...:)
Általámosban minden ősz sírással kezdődött, mert mindenki tök jó helyekre ment. Én nyolc év alatt egyszer voltam a Balcsinál, egyszer Kehidakustányban a családommal. Persze mentünk állatkertbe, meg moziba, meg vidámparkba, de ennyire telt.
Hetedikes korom óta ismét nem voltunk sehol. Nyolcadik útáni nyáron a mamához jártunk a kórházba. Kilencedik, tizedik után, azaz most, a mamámat sem lehetne itthon hagyni, nem megyünk sehova. De pénz sincs rá.
Tudom, hogy nehéz, de el kell fogadni, hogy nem mindenki teheti meg, hogy bejárja a világot, pedig valószínűleg mindenki szívesen tenné.
Menj, élvezd a Balatont és a nyarat, itt is van sok látványosság, érdekesség, felfedezni való:)
16l
Ha gyerekekről lenne szó akkor érteném a kérdést, mert a gyerek szeretnek hencegni és gonoszkodni, ha arról van szó. Pl: nyaralás, márkás cuccok, mobiltelefon.
Én azt hiszem, hogy normális felnőtt emberek között ez nem gáz, mert mindenki tudja, hogy az anyagi dolgok azért nem olyan egyszerűek.
Azonban abban az esetben ha azért nem tudtuk nyaralni menni, mert minden pénzeteket piára, prostikra és drogra költitek, akkor lehet, hogy gáznak tartják. :-D
Ma Magyarországon csak a felcsúti kisvasút lehet értelmes turisztikai úti cél.
:-(
Mi megtehetnénk, de csak a Balcsira járunk le, van ott nyaralónk, Siófokon. Egyszerűen szeretjük nem is vágyunk máshova. Vagyis jó, megyünk anyáékkal Horvátországba, de a Balcsit jobban várom.
Nagyon sokan még ide se tudnak lejutni mert nincs rá pénz. Mi három ismerős kisgyerekes családnak szoktuk odaadni egy-egy hétre, mert különben nem mennének sehova, és így hogy a szállást nem kell fizetni és tudnak a nyaralóban főzni, szinte csak útiköltség áron mehetnek.
Amúgy meg ha külföldre vágytok, tele a net kuponos ajánlatokkal, pl szeptemberben, ha jól emlékszem egy hét Görögország utazással együtt két főnek 50 ezer körül van. Most nem találom próbáltam megkeresni. De ha figyeled az oldalakat mindig ki lehet fogni jó ajánlatokat, amik kijönnek egy hét Balaton árából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!