Hova menjünk nyaralni a párommal?
Sziasztok.
Nem olyan régóta vagyunk együtt a párommal, de tegnap felvetette, hogy nyáron szeretné, ha együtt nyaralnánk. Sajnos nekem semmi ötletem nincs ezzel kapcsolatban. Mindenesetre kettesben szeretnénk, és nagy nyugalmat. Kicsit kiszakadni a hétköznapokból és együtt pihenni. Valamilyen csendes, de mégis szép helyre szeretném elvinni, és az unalom szóba sem jöhet.Elsősorban belföldön. Ha semmi esetre nem lehetne itthon hasonlót, csak akkor jöhet külföld szóba. Maximum 7 napra tudnánk menni. Utazás, szállás, költőpénz, mindennel együtt maximum 300.000 FT-ot tudnék rászánni kettőnkre.
Véleményeket szeretnék kérni, hogy miért, hova, és ott mit érdemes csinálni?
Köszönöm szépen a válaszokat.
20F, 21L
20-as elmondott mindent! :) Köszi!
Külföldön még Te nem jártál,mert fin.god nincs az egészről! :) 300-ból még 2 hétre is ellehet menni külföldre,ha ügyes és nem os.toba mint Te, kedves 19-es!
A környező országokban mind nyaraltam kivéve szlovákiát, azokon kívül még 3-ban voltam, Francia, Görög és pár napra Olasz. Egyik sem adott semmivel többet, mint amit itthon is megkaptam eddig. A fajtátok örül ha lát életében egy tengert, májkrémen és kenyéren él a nyaralás alatt szívonal alatti szállodákban, de legalább jól néz ki facebookon nem?
Az alja Magyar mentalitásotok miatt tartotok ott még mindig az életben ahol vagytok, azaz sehol.
Miért kell mindent fikázni ami Magyar? Itthon nem lehet nyaralni? Gyerekek sok olyan panzió van ahova 1 éjszakára nem tudnátok befizetni. Miről beszéltek?
Olasz után kezdtem el itthon nyaralni járni, és nevezetességeket megnézni, cseppkőbarlang, körkép, borvidék stb stb, és a ti 3 csillagos 1 hetes buszos nyaralásotok soha nem fog felérni ezekhez.
Ki kell menni külföldre, mert kikell, és tengert kell látni.
De mivel én is inkább itthon szeretek utazni, és a kérdező is azt írta hogy "Elsősorban belföldön", így a visszamaradott "mennyünkgörögbe" mentalitással el lehet tolni a biciklit nyugodtan. 20-21 évesen több eszük van mint nektek.
Mi annó ezt tűztük ki célnak, hogy ezeket megnézzük, de mint említettem azért nem ajánlottam semmit, mert lehet hogy nekem más az ízlésem. Nekem igazából azaz élvezet ha ilyen szép helyeket láthatok.
Azt kéne leírnod hogy milyenre gondoltál kérdező. Szórakozó helyek legyeneket a közelbe, vagy valami szálloda és ott masszázs, szauna stb stb. Vagy mire gondoltál?
Hát én nem tudom, de nekem külföld olcsóbb mint belföld.
Pèlda: Grúzia 5 nap
-repjegy 2 főre 40 ezer ft
-szállás egy jó hotelben reggelivel 4 èjre 16 ezer ft
-taxizás,helyi utazás kb 500 km 8 ezer ft
-étteremben 5x enni 20 ezer ft
-szuvenírek, üdítő, csoki, innivaló, belépők 10 ezer
Ez mind 2 főre!! Nem éri el a 100 ezet ft-ot!! Ès olyan mint a Kaukázus nincs Magyarországon!
De hogy Nyugati példát is írjak, Szicília 6 nap:
-Repülő 65 ezer ft
-Szállás 70 ezer ft 5 éj reggelivel
-Helyi közlekedés tömegközlekedés+ 1x taxi: 20 ezer ft
-Kaja minden nap étteremben, kávé, fagyi: 50 ezer
-Szuvenír és egyebek: 50 ezer
Ez is 250 ezer két főre!!
Voltam Balatonon is, vonatjegy kettőnknek mivel baromi messze lakunk tőle (350 km) 25 ezer ft..
Szállás 6 éj, 70 ezer 2 főre.
Költőpénz kb 100.
Hát ez is veri a 200at...
Szóval én inkább megyek külföldre, eleget vagyok itt Magyarországon egèsz èvben, szeretek innen kiszakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!