Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hova menjünk nyaralni a párommal?

Hova menjünk nyaralni a párommal?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nem olyan régóta vagyunk együtt a párommal, de tegnap felvetette, hogy nyáron szeretné, ha együtt nyaralnánk. Sajnos nekem semmi ötletem nincs ezzel kapcsolatban. Mindenesetre kettesben szeretnénk, és nagy nyugalmat. Kicsit kiszakadni a hétköznapokból és együtt pihenni. Valamilyen csendes, de mégis szép helyre szeretném elvinni, és az unalom szóba sem jöhet.Elsősorban belföldön. Ha semmi esetre nem lehetne itthon hasonlót, csak akkor jöhet külföld szóba. Maximum 7 napra tudnánk menni. Utazás, szállás, költőpénz, mindennel együtt maximum 300.000 FT-ot tudnék rászánni kettőnkre.

Véleményeket szeretnék kérni, hogy miért, hova, és ott mit érdemes csinálni?

Köszönöm szépen a válaszokat.

20F, 21L

2017. máj. 7. 15:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
2017. máj. 7. 19:31
 12/28 pptomi ***** válasza:
Kocsi van? Hegyek? Vízpart? Melyik régió?
2017. máj. 7. 19:33
 13/28 anonim ***** válasza:

Ha nyugalmat szeretnétek, hegyekbe menjetek. Valami kis hegyi panzióba. Lehet kirándulgatni, elvonulni a világtól, stb. Itthon a Bakonyban vagy a Bükkben. De szóba jöhet Ausztria, Szlovénia is.

Ebből a pénzből lemehettek a tengerpartra is, előszezonban vagy utószezonban nincs tömeg, kellemes program.

A wellneszezés számomra nagyon unalmas rongyrázás, a hazai wellness szállodák többsége harmatgyenge szolgáltatások terén, csak a nevükben wellness szállodák.

2017. máj. 7. 19:47
 14/28 pptomi ***** válasza:

A Bükkben: Lillafüred, Szalajka völgy, Sárospatak, Megyer-hegyi tengerszem,, Füzéri vár, Aggtelek.

Ha külföld, akkor Szlovák Magas Tátra, még odafelé érdemes megnézni a Szepesi várat, Lőcsei óvárost-Tátralomnic(lanovkával a kőpataki tóig)-Csorba tó, Lengyel Tátra-Zakopane(2 nap legalább), onnan a Dunajechez tutajozni.

Szlovénia: Celje, Kranj, Bovec, Bohinjska Bistrica, Bohinji-tó, Triglavi Nemzeti Park.

Osztrák Alpok.

Ha tenger, akkor Horvát, Albán, Szlovén, Olasz.

2017. máj. 7. 20:16
 15/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ez a hegyekben dolog egész jól hangzik. Valaki említette, hogy ki állja kinek.... Nos kedves válaszadó, én vagyok a srác, és én állom.:) Bár ezt rossz látni, hogy ennyire ellene vannak belföldnek.
2017. máj. 8. 01:23
 16/28 A kérdező kommentje:
Ja, és mivel kérdeztétek, sajna nincs kocsi.
2017. máj. 8. 01:24
 17/28 pptomi ***** válasza:
Sok szép hely van itthon is, csak válogatni kell.
2017. máj. 8. 23:23
 18/28 anonim ***** válasza:

Kirándulni akartok?

Együtt lenni?

Pihenni? Víz mellé?

Hegyekbe?

Én tavaj a Balatonhoz mentem le a barátnőmmel (vonattal), egy nagyon szép apartmant vettünk ki, félpanziós volt. Mindennel együtt 100 000 volt.

Nagyon jól éreztük magunkat, sokat fürödtünk, este sétáltunk, fagyiztunk.

2017. máj. 9. 17:51
 19/28 Orfeus ***** válasza:
52%

Hát, aki nem költene itthoni nyaralásra 3 kilót, az nem hogy itthon, még kinnt sem volt. Max busszal Görögbe 3 napot, amiben szépen körbevezetik őket, jól megnézik a semmit, és kiírhatják facebookra hogy ilyen jól megy...

Itthon nagyon jó, szép helyek vannak, nagyon jó programokkal. Nekem 2 gyermekem van, de addig nem megyek külföldre, amíg meg nem néztem itthon amit akartam.

Számomra érthetetlen, hogy fillére pontosan kihoznak egy nyaralást csak azért, hogy a sok madarat hallják brekegni itt ott. Semmi extra nincs a tengerben, persze egyszer érdemes megnézni feltétlen. A hazánk is szép hely, és ahogy írták erdélybe is lehet menni, egy bő 5-6 éve nagyon sokat jártam ki, és ha nem lenne annyi szőröstalpú akkor akár oda is költöznék, mesés némelyik hely.

300-ból ketten, itthonra nagyon jó helyekre eltudtok menni. Én mindenképp azt mondom hogy itt keressetek valamit. Nem ajánlok semmit, mert lehet hogy nem passzol az ízlésünk, és a hurrogás fog menni.

2017. máj. 10. 03:56
 20/28 anonim ***** válasza:
19.-s te valami vegtelen ostoba ember vagy es a legszomorubb hogy szaporodsz is
2017. máj. 10. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!