Hová menjünk nyaralni a párommal?
Figyelt kérdés
5 és fél éve leszünk együtt a nyáron. Debrecen mellett lakunk. Innen szeretnénk kettesben elmenni. Mit ajánlanátok? Ne a legdrágább helyeket. Gondolkoztunk, hogy egy ilyen kuponos-hoteles hétvége, meg mellé még valami, inkább kirándulásos, nem hotelest? Mit ajánlanátok? :)2014. márc. 23. 18:51
1/5 anonim válasza:
Szerintem kuponosokon érdemes nézelődni, jókat lehet kifogni igen kedvező áron! Nyáron esetleg Balaton környéke, Eger és környéke, Szilvásvára stb. vagy ami még szép környék Sopron és környéke, Fertő-tó.
2/5 anonim válasza:
Velencei-tó, Gárdony jó kis hely, mi ott romantikáztunk! :)
3/5 anonim válasza:
Prága :)
Sokszor van kuponos oldalakon is.
4/5 anonim válasza:
Szia!
Én ajánlani tudnám ami nem túl drága akkor Görögország busszal.Nem is drága és nagyon jó!!!Én tudnám ajánlani Sartit,ott nagyon jó helyek vannak azon az egész félszigeten ahol ez a település van(igaz turistafalu vagy mi)de nagyon jó a hely és környéke,csak úgy érdemes menni ha körbenéztek :)
Ha itthon akarjátok jól érezni magatokat akkor mehetnétek Balcsira,Szilvásvárad meg ilyen helyekre.....Rengeteg szép és jó hely van itthon.Mi az ami jobban bejön? Tisza holtág?Tavak?Folyó partok?Vadregényes kis csatornák eldugott zugai?
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Akkor kb. azok, amikre én/mi gondoltunk.
2014. márc. 28. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!