Szeretnénk a párommal nyáron nyaralni menni Magyarországra persze! Debreceniek vagyunk! Mit tanácsoltok hova lene érdemes ellátogatni? Olyan 7napra tervezzük!
Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 11:13
1/7 anonim válasza:
ha szerettek túrázni, akkor eger környéke, vagy dunakanyar. ha inkább várost akartok látni, akkor budapest, szeged, pécs (a dunántúlon nem vagyok otthon, én is debreceni vagyok :). ha meg vízparton szeretnétek lenni akk balaton. szerintem sátorral menjetek, sokkal olcsóbban kijöttök belőle, mintha faházba vagy diákszállóba mennétek.
2/7 anonim válasza:
Városnézésre: Eger, Győr, Sopron, Székesfehérvár, Szentendre, Bp.
Túrázásra: Dunakanyar, Börzsöny, Mecsek, Balaton környéke
3/7 anonim válasza:
Szeged nagyon szép! Illetve idén Pécs a kultúra fővárosa, szinte egész nyáron minden hétre jut majd valamilyen fesztivál. oda is megéri ellátogatni.
5/7 anonim válasza:
nekünk Bogács ami minden éven nyári program...
strand is jó,estére meg borozók,erdőcske,hangulatos,szép hely,és megfizethető
6/7 anonim válasza:
hát víz közelébe. balatonon vmelyik városba, vagy a velencei tóhoz, vagy a tiszatóhoz.
7/7 anonim válasza:
Veszprém, van 1 csomó szép látni való, el lehet menni a Balatonra, és a Bakonyba is túrázni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!