Videkiek ti ilyenkor nyaron bemertek utazni papucsban a varosba?
Figyelt kérdés
mert en nem tudom merjek e, ha megtamadnak papucsban nehez elfutni, meg azt konnyebben elveszik az embertol mint a cipot es akkor ott ragadok mezitlab, nem tudom lehet csak paranoias vagyok, pedig van egy tok jo papucsom2016. júl. 30. 17:51
1/10 anonim válasza:
A papucs otthoni viselet, soha nem megyek benne utcára.
2/10 anonim válasza:
Ezért nem merek sapkát venni az utcára, vagy szemüveget. Az a baj, hogy amúgy szemüveges vagyok és minden oszlopnak neki szoktam menni.
3/10 anonim válasza:
Amúgy ezt inkább a pszichológia rovatba kéne rakni, mert nem vagy százas.
4/10 A kérdező kommentje:
miert nem???
2016. júl. 30. 19:06
5/10 anonim válasza:
Mondjátok hogy ez nem komoly...
6/10 A kérdező kommentje:
most mi a bajotok velem? nem ertem
2016. júl. 30. 19:32
7/10 anonim válasza:
Egyre több a "hülye kérdező" ezen az oldalon...
8/10 A kérdező kommentje:
a valaszolok is, vmi nem tetszik menj tovabb nem kell minden kerdeshez hozzaszolni
2016. júl. 31. 11:35
9/10 anonim válasza:
Te, én nem tudom, hogy miféle városról beszélsz, hogy papucsokat rabolgatnak az utcán, de valószínűbbnek tartom azt, hogy te vagy túl paranoiás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!