Vidékiek! Mit gondoltok Budapestről?
(Laktam a XXI kerületben két évet, szóval az befolyásol, meg múlt kedden a Nagyvárad tértől átsétáltam a Városligetbe, meg kerülővel vissza, de egyébként:)
A belső részen sok térkő (a lá EU), turisták, pénz, átépítés, rossz közlekedés, szabálytalankodás, tolakodó emberek, kéregetők, relatíve jó kocsmák, állandó "élet", csúnyácska üvegépületek, sok romló állagú szép épület. Kicsit kifelé, illetve bizonyos helyeken: kosz, rendetlenség, igénytelenség, düledező épületek, szétberhelt autók, jellemzően bűnözésből élő népek, ugyanúgy rossz közlekedés, szabálytalankodás, még tolakodóbb népek, bűz, helyenként valami hasztalanságra elköltött sok pénz..
Én nem igazán vagyok oda érte, de ettől függetlenül annyira oda koncentrálódnak a dolgok, hogy pár dologban lehetetlen kikerülni.
Az ország egyik legszebb kisvárosa után az első évek sokkoltak, mert nem szoktam hozzá a tömeghez, a zajhoz, az órákig tartó utazáshoz.
DE! Munka van, a fizetésem a többszöröse annak, amit otthon keresnék. Normális kerület zöldövezetében lakom. Kultúra van, a vásárlási, szórakozási lehetőségek sokkal jobbak, a szomszédaim nem azzal vannak elfoglalva, hogy mivel töltöm az életem. Haza már csak nyaralni járok. Megszoktam, megszerettem a mostani életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!