Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Az angolok tényleg márciustól...

Az angolok tényleg márciustól októberig szandálban, papucsban járkálnak?

Figyelt kérdés
És nem fáznak meg?
2012. márc. 13. 17:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Honnan veszel ilyen hülyeséget?
2012. márc. 13. 18:11
 2/8 anonim ***** válasza:

ezt honnan vetted?

van ugyan egy-két idióta, aki szombat "reggel" 11 kor papucsba meg fürdőköpenybe megy le a sarki boltba(magam tapasztaltam), de ez nem általános jelenség.

2012. márc. 13. 20:01
 3/8 anonim ***** válasza:

"van ugyan egy-két idióta, aki szombat "reggel" 11 kor papucsba meg fürdőköpenybe megy le a sarki boltba(magam tapasztaltam),"

és azokról is kiderül, ha rákérdezel, hogy még véletlen sem angolok...

2012. márc. 13. 21:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem is annyira az angolok, hanem a barna bevandorlok (indiai, paki stb), de szerintem ez naluk "kulturalis" kerdes. Es akar egesz evben kepesek balerinacipoben zokni nelkul, es strandpapucsban maszkalni....
2012. márc. 14. 17:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, főleg az indaiaik járkálnak papucsban és akár egész évben is, évszaktól, időjárástól független. Bár ha kisüt a nap, akkor az angol is képes papucsot húzni, vagy zokni nélkül papucs cipőt... átalános jelenség... legalábbis itt Londonban. Ma is ezt néztem, mikor én plö reggel majd szétfagytam. Du-ra már jobb volt az idő, de akkor is. :) Amúgy hozzá vannak szokva. Már gyerekként sem adnak rájuk zokni... az összes idelátogató ismerős ezen van fennakadva a legjobban. Én már csak röhögök, mikor látom a reakciókat. :D
2012. márc. 15. 23:44
 6/8 anonim válasza:

Szia!

Itt elek Angliaban mar lassan ket eve es en inkabb a forditottjat vettem eszre.

peldaul amikor tavaly nyaron idekoltoztunk akkor egy csomo lanyt lattam bundas csizmaban jarkalni!!!!!!

En majd megsultem ok meg a nyar kozepen boka fole ero bundas csizmaban toltottek a nyarat!!!

2012. márc. 30. 16:32
 7/8 anonim ***** válasza:
hát pedig én itt északon azt tapasztalom, amit a kérdező írt. kisüt a nap (ereje nincs, a szél fúj, hőmérséklet kb. 16°C), de ők már úgy öltöznek fel, mintha a strandon lennének, mintha legalábbis 30 fok lenne. (ami itt soha nincs, a 22 nekik már kánikula.) és itt nincsenek nagyon bevándorlók, ezek bizony mind angolok.
2012. ápr. 1. 17:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Én meg az ázsiaiaknál látom ezt sűrűn. Ők még volt, hogy hóban is abban voltak. Na, nem a süppedős hóban, hanem mikor kemény, lefagyott az útra.

Az egyikük azt mondta, azért jár így, mert így nem büdösödik a lába.

2012. máj. 10. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!