Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Szerintetek mennyire merész...

Szerintetek mennyire merész ötlet? Ti belevágnátok?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy holnap vonatra ülök és csak elutazom valahova véletlenszerűen. Mivel vasutas dolgozó az egyik szülőm, így ingyen utazhatok. Szerintetek milyen ötlet? Ti belevágnátok?

19/L

2016. ápr. 10. 19:39
 1/8 anonim válasza:
Én igen:) persze vannak veszélyei... de nagyon szeretek utazni
2016. ápr. 10. 19:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Nincs melód vagy suli? Ha lógsz, akkor nem tartom jó ötletnek. Ha meg szabad vagy holnap, most komolyan mi olyan merész felszállni a vonatra és elmenni pl. Pécsre????
2016. ápr. 10. 20:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Én elég sokszor csináltam ilyet, hogy csak indulás előtt kicsivel döntöttem el az úticélt, szerintem egyáltalán nem merész ötlet.
2016. ápr. 10. 21:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Én más országokba utazok így. :D Szóval nem mondanám merésznek, attól, hogy különösebb cél nélkül utazol, még nem lesz veszélyes. A mai világban eltévedni, vagy ilyesmi meg elég nehéz. :D
2016. ápr. 11. 00:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha szeretsz utazni, miért ne? Én beutaztam így majdnem a teljes vasúthálózatot.
2016. ápr. 11. 21:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyébként van ennek egy külön sportja is 500+ néven, egy jeggyel a lehető leghosszabb útirányon utazni körbe az országban akár 2-3 napig. Mondjuk téged nem érint ha ingyen utazol.
2016. ápr. 11. 21:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Amíg nem volt párom, csináltam néha ilyet. Kiválasztottam egy helyet az országban, ami érdekelt, vagy volt ott valami érdekes rendezvény. Reggel odautaztam, este hazajöttem. Szerintem jó ötlet, ha szeretsz utazni és szeretnéd felfedezni az országot.
2016. ápr. 12. 00:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Vegyel elo egy magyarorszagterkepet csukott szemmel bokj ra es oda utazz. Megyek veled :D
2016. ápr. 28. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!