Nagyon merész ötlet cukrot rakni a rántottába?
Nem, az édes felfújtak is nagyrészt tojásból készülnek. Én sütöttem már édes omlettet is, tettem a tojásba cukrot, tejszínhabbal és gyümölcsökkel ettük.
Mondjuk a hagymás-cukros rántotta merész lenne, de simán csak a tojásba mehet.
Reggelire en is szoktam kesziteni 'tojaspalacsintat', igy hivom.
A tojasokat szetvalasztom, a feherjet felverem kemenyre, a sargajat pedig habosra keverem nyirfacukorral es egy-ket csepp vaniliaeszenciaval (elhagyhato), a vegen osszeforgatom es bobalok hozza bogyos gyumolcsoket. Egy taveskanalnyi kokuszzsiron amerikai palacsinta formaban kisutom. Fahejjal szoktam meghinteni.:)
"Igen elég merész ötlet, tekintve, hogy semmilyen ételbe nem kell cukrot tenni :)"
Ez volt itt az egyetlen értelmes válasz!
NEm csoda ha a magyarok itt tartanak, telenyomják cukorral az élelmiszereket amikbe tényleg felesleges és káros a cukor. Utálom a cukrot, lassan már csokit se eszek mert nem bírom megenni olyan édes. Nincs olyan élelmiszer amibe ne raknának cukrot. Sosem értem miért, nagy hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!