Tudom, hogy volt már sok ilyen kérdés, de én most mégis feltenném. (? )
Tehát arról van szó,hogy elköltöztünk Miskolcról Győrbe, itt nincsenek rendes barátaim,max az osztálytársaim,de velük nem vagyok olyan igazán jóban.
Ma töltöttem be a 18-at,és szeretném a barátaimmal megünnepelni "odahaza". Jövőhét végén utaznék haza,vonattal,ahogy szoktam. 2 havonta járok haza,egyedül,Intercityvel. Viszont most van ez a zűrzavar a keletinél,és be kell vallanom kicsit félek. Hallottam,hogy feszült a helyzet, a migránsok miatt,nagy a tömeg a keletiben,rendőrök állnak sorfalat a peronnál stb. + előfordulhat,hogy nem is indul a vonatom.
Szerintetek útnak induljak? 17-e péntek reggel indulnék,és 19-e vasárnap délben haza. Keletiben kell átszállnom,tehát csak a peronon kell mennem egy kört,nem kell másik pályaudvarra mennem,se az aluljáróba,se sehová.
És a menekülteket nem az a menetrend szerinti IC viszi,amivel én is utaznék?
18F
A fejemet azért ne szedjétek le,hogy bűnözőknek nézem a menekülteket...
Tudom mennyi barom van ez az oldalon. (Már bocsánat)
Először is Boldog Születésnapot és Jó Egészséget!
Nem szedem le a fejed :D
Azt viszont elmondom, hogy bárki bármit mond itt most Neked, az egyáltalán nem biztos, hogy megfogadható tanács lesz. Én felelősségteljesen csak azt tudom kijelenteni, hogy az a biztos, hogy semmi sem biztos. nem napról napra, hanem Percről percre változik a helyzet.
Ráadásul 15-én, kedden bevezetik az új menekültügyi szabályokat, ami ki tudja, milyen következményekkel fog járni?
Már most is nagyon idegesek a migránsok.
Ha csütörtökön este megkérdezed ugyanezt, talán már kiderül addigra valami...
Itt az utazási rovatban szerencsére ritkák az olyan kérdések, amiket te föltettél.
Azzal, hogy utazol, tapasztalsz. Világot látsz. Kapsz egy lehetőséget annak megismerésére.
Például ezzel az utazással arra, hogy láss szegény, nincstelen embereket, akik elhagyták a hazájukat. Kapsz egy lehetőséget, hogy jobb emberré légy. Hogy segíts nekik.
Vigyél nekik valamit, és adj fel minden előítéletedet.
Lehetőleg ne alacsonyodj le a mai magyarország szintjére. 18 évesen még alakul az ember gondolkodása. Légy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!