Mit csináljak ha anya nem akar elengedni táborba? (lent)
Na szóval, nyáron lesz egy dráma tábor, és megy az egyik legjobb barátnőm, nagyon szeretnék elmenni én is mert tudom hogy nagyon jól érezném magam a többiekkel. Anya azt mondta hogy lehet de nem biztos hogy elmehetek, mert 16 ezer forint, és nincs most pénz..
Tudom hogy nincs pénz, de nagyon nagyon szeretnék elmenni.
12/L
Ha kapsz zsebpénzt próbálj megspórolni valamennyit, hogy a szüleidnek ne kelljen annyit belepótolni, és így talán ki tudnák fizetni a többit.
Másrészt próbálj meg egy kicsit toleráns lenni. Tudom, hogy nehéz, és lehet hogy nagyon elszeretnél menni, de ha a szüleidnek nincs rá pénzük akkor meg kell értened.
Egy szülőnek is rossz érzés, hogyha nem tudja megadni a gyerekének azt amire vágyik. Kérlelheted őket, könyöröghetsz nekik, hisztizhetsz, de csak nekik okozol fájdalmat / szomorúságot. Hidd el, ha lenne elég pénzük rá, elengednének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!