Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Jó program hétvégére kevés...

Jó program hétvégére kevés pénzből?

Figyelt kérdés

Kettesben leszünk a férjemmel hétvégén. Szeretnék egy jó kimozdulós napot. Vagy Sárvárra vagy Balatonfüredre mennénk strandolni. Ajánlanátok jó elfoglaltságot, programot, ami kevés pénzből kijön, és egy 'egyátalán nem romantikus férj' is élvez? :)

Tehát naplementés séta, piknik az erdőben és hasonló pasik szerint 'nyálas' dolgok kilőve :)

2015. júl. 14. 21:31
 1/9 anonim ***** válasza:

Valamilyen sportos dolog? Ha van otthon pl. tollasütőtök,röplabdátok az tipikus strandi tevékenység:)

Esetleg biciklivel is mehetnétek ha nincs messze valamelyik célpont.

De lehet vinni üldögélős játékokat is pl. kártya,kockapóker vagy bármilyen egyéb mini társasjáték ami van otthon.

Meg eszembe jutott a geocatching ha van vmelyik városban célpont.

2015. júl. 14. 21:38
 2/9 anonim válasza:
Kevès pènzből tv nèzès,olvasás.
2015. júl. 14. 21:41
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A kevés pénzt úgy értem, hogy nem több tízezret szeretnénk költeni rá. Nem 500ft-ból akarom megúszni :)

A keret mondjuk legyen a programra kettőnknek 10ezer ft :)

2015. júl. 14. 21:57
 4/9 anonim válasza:
Keress rá a geokatching-re itt "ládák" vannak elrejtve az ország egész területén
2015. júl. 14. 21:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha Füredre mentek, akkor ugorjatok át Tihanyba is, jókat lehet túrázni is, illetve van ott egy szabadstrand is. (Legalábbis mikor utoljára voltam még az volt.)
2015. júl. 14. 22:20
 6/9 anonim válasza:

Szia!Sárvári vagyok. Nemtudom hol laktok de nem rossz hely Sárvár sem.Itt pont most hétvégén Történelmi Fesztivál lesz.A pontos program szerintem neten rá találsz. Illetve itt is. Ha sikerül a link telóról.

[link]

2015. júl. 15. 00:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez mennyiben kapcsolódik a gyermekvallalas temkorhoz? ?????
2015. júl. 15. 05:55
 8/9 anonim ***** válasza:

csatlakoznék hozzátok harmadiknak, hogy még jobb legyen a hétvége

kitartó vagyok és gyengéd

2015. júl. 15. 07:44
 9/9 anonim válasza:
10 ezer forintból minőségi beba**ást lehet produkálni
2015. júl. 16. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!