1/6 anonim válasza:
Szia! Nem tudom, mennyi idős a babád, de a Mázsa téren lesz cirkusz, vagyis már ma is volt. Holnap az az akció, hogy mindenkinek 1000 forint a jegy, hétvégén meg 1 jegyet fizetsz és kettőt kapsz. Nálunk a plakáton láttam kiírva és minden nap jön erre egy hangosbemondós kocsi és ő is hirdeti. A hétvégi jegy árak nem tudom, hogy mennyibe kerülnek egyébként.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Még csak 16 hónapos örökmozgó így ez nem biztos,hogy még lekötns!
2013. júl. 18. 22:05
3/6 anonim válasza:
Szívesen azért :)! Állatkert esetleg vagy strand? Ezek mindig vannak :)! Igaz, strand csak nyáron!
4/6 anonim válasza:
Illetve van az Elevenpark az Új Buda Centrebnen, ez a XI. kerületben van. Nagyon jó kis hely! Most voltunk hétfőn a 11,5 hónaposommal.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi ez az elevenpark jól hangzik, ez olyan mint egy játszótér vagy játszóház? Van belépő?
2013. júl. 19. 08:31
6/6 anonim válasza:
Igen, ez egy fedett játszóház. Van ott minden, sok ugrálóház, biciklik, triciklik, bébitaxik, 3 csúszda, trambulin, babasarok, pelenkázó... Elküldöm a honlapjának a linkjét és ott minden rajta van :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!