Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Balatoni kempingezés?

Balatoni kempingezés?

Figyelt kérdés

Még sosem voltam kempingezni, de idén nyárra azt tervezem. Ne nevessetek ki, fogalmam sincs, hogy hogyan mennek ezek a dolgok. Nézegettem 1-2 weboldalt, de sok hasznosat nem tudtam meg. A sátrat én viszem? Az árak hogy szoktak átlagosan menni 1 napra (mindenféle hülye költséggel együtt - nem érthetőek az árlisták)

Amúgy tudtok valami NYUGIS, eldugottabb helyet???

2015. jún. 4. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a sátrat neked kell vinned. 

Az a ritkább eset, hogy a kempingben lehetne sátrat kölcsönözni, viszont kölcsönzőkben lehet sátrat találni. 

A díjszabás több tételből áll össze: a kempinben van egy napidíja a sátorhelynek (vagy lakókocsinak), és a személyek után is kell fizetni. Ehhez jön az idegenforgalmi adó (üdülőhelyi díj, 18-65 éves kor között, pár száz Ft/nap), ami nem a kemping markát üti, hanem az önkormányzathoz kerül. 

Ha autóval mész, vagy háziállatot viszel, akkor ezekért is kell napidíjat fizetni. Ezek a tételek a kemping honlapján meg szoktak lenni. Jobb kempingekben a meleg víz, konyhahasználat benne van az árban, de láttam már olyat, ahol a zuhanyozó pénzbedobós volt. 

Itt van pl. egy árjegyzék: [link]

Ahogy látod, itt bungalót is lehet bérelni, de a sátor résznél kezdődik, ami rád vonatkozik. 

2015. jún. 5. 05:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezek nagyon hasznos infok voltak, köszönöm! Gyakorlatilag ebben a 2600/nap árban akkor benne van a fürdő,wc,mobil töltési lehetőség? Vonattal mennék, széf szokott lenni az értékeim szàmàra? Ha igen, az mennyibe kerül? Te tudsz valami nyugis helyet, ahol ha egymagam vagyok, ki tudom pihenni magam, nincs tele bulizós tinikkel, sok sírós picivel sem? Üdv!
2015. jún. 5. 07:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát ha a Balatonhoz mész, ott gyerekcsoportok és a kisgyerekes családok mindenképp lesznek, bár elsősorban a bungalókban, a külföldiek meg a parcellázott részt szeretik. Én csak előszezonban voltam, akkor ezek a nagyobb, nem parcellázott részek elég üresek voltak (viszont itt áram nincs). De ha épp táborozó gyerekek vannak, az szívás.
2015. jún. 5. 08:55
 4/5 A kérdező kommentje:
S te merre voltál, mennyibe jött ki neked 1 nap összes költsége (természetesen ételt stb. nem számolva)? Mik a tapasztalataid?
2015. jún. 5. 09:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Itt találsz egy sor kempinget a Balaton körül:

[link]

Személyesen csak a Szemesit (lásd a fenti honlapon) Szántódit ( [link] ) ismerem.

Nem jellemző rájuk, hogy hangos zene üvöltene a környékükön. Ennyire talán nyugisak.

2015. jún. 5. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!