Balatoni kempingezés?
Még sosem voltam kempingezni, de idén nyárra azt tervezem. Ne nevessetek ki, fogalmam sincs, hogy hogyan mennek ezek a dolgok. Nézegettem 1-2 weboldalt, de sok hasznosat nem tudtam meg. A sátrat én viszem? Az árak hogy szoktak átlagosan menni 1 napra (mindenféle hülye költséggel együtt - nem érthetőek az árlisták)
Amúgy tudtok valami NYUGIS, eldugottabb helyet???
Igen, a sátrat neked kell vinned.
Az a ritkább eset, hogy a kempingben lehetne sátrat kölcsönözni, viszont kölcsönzőkben lehet sátrat találni.
A díjszabás több tételből áll össze: a kempinben van egy napidíja a sátorhelynek (vagy lakókocsinak), és a személyek után is kell fizetni. Ehhez jön az idegenforgalmi adó (üdülőhelyi díj, 18-65 éves kor között, pár száz Ft/nap), ami nem a kemping markát üti, hanem az önkormányzathoz kerül.
Ha autóval mész, vagy háziállatot viszel, akkor ezekért is kell napidíjat fizetni. Ezek a tételek a kemping honlapján meg szoktak lenni. Jobb kempingekben a meleg víz, konyhahasználat benne van az árban, de láttam már olyat, ahol a zuhanyozó pénzbedobós volt.
Itt van pl. egy árjegyzék: [link]
Ahogy látod, itt bungalót is lehet bérelni, de a sátor résznél kezdődik, ami rád vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!