Sátorozás/kempingezés a Balatonon?
Szóval én erről semmit nem tudok.Tényleg.Semmit.:D Szeretnénk nyáron elmenni pár napra a Balatonra de nem igazán szállodába hanem inkább sátorozni,az úgy is tök buli.:D
Úgyhogy szeretnék erről mindent tudni.Szabályok vannak-e erre(gondolom vannak de mik?)és kijelölt helyek,egyáltalán ezt hogy kell?Kell-e érte fizetni vagy valami?Tudom hogy nem írtam le érthetően de azt se tudom mit kérdezzek ezzel kapcsolatban.
KÉrlek akik jártasok ebben a témában azok írjanak le mindent:) Esetleg bevált helyeket is írhattok.Mindegy hol de a Balaton közelébe legyen.
Köszii
16/L
A Balatonnál kempingen tudsz sátorozni. A kempingek listáját megtalálod a net-en, honlapjuk az árakat is tartalmazza. Nagyon jó közvetlen vízparti kempingeket találsz.
De ha van olyan ismerősöd, akinek telke van a Balatonnál és megengedi, hogy ott sátrat verj, az is egy megoldás lehet. Tudomásom szerint egy kertben egy sátrat szabad felállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!