Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ti hogyan szoktatok túrázgatni...

Ti hogyan szoktatok túrázgatni vagy kirándulgatni esetleg kempingezgetni?

2012. márc. 18. 15:12
 1/7 A kérdező kommentje:
Amikor én megyek kirándulgatni akkor csak és kizárólag egyedül szeretek menni,és a többségében sötétben.Úgy iszonyatosan hangulatos amikor egy kis ellem lámpával megyek,kis élelemmel és egy sátorral(: Meg persze ilyenkor lehet csillagászkondi és barlangászni is (:
2012. márc. 18. 15:24
 2/7 anonim válasza:
Általában társaságban. Úgy szerintem sokkal élvezetesebb. :)
2012. márc. 18. 15:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Csak ha vannak kifogható halak ott.
2012. márc. 18. 15:40
 4/7 A kérdező kommentje:

"Általában társaságban. Úgy szerintem sokkal élvezetesebb. :)"

Hát én nem tudom.Akkor már nincs nyugalom.Meg milyen frankó dolog már az hogy pl egyedül pecázol közben pihizel és napozol? Meg persze közben forr melletted a halászlé.... XC:

A család vagy barátok azok csak maradjanak otthon vagy a munkahelyen.(:

Ja meg egyébként ha este mész egy erdőben egy baráttal vagy ne agy isten szülővel akkor nuku izgalom ): De ha nélküle mész akkor nagyon izgi mert nem tudod hogy mi lesz meg ilyesmi.

2012. márc. 18. 15:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyedül szeretsz, főleg sötétben?? Hűűha!!

Én nem mernék egyedül, főleg sötétben. Mi a barátnőimmel tervezzük, hogy a nyáron elmegyünk a tóra sátrazni. Hárman lennénk. Egyedül nem mennék mert unalmas lenne. Szerintem több emberrel hangulatosabb. De ha te egyedül szeretsz, nyugodtan akkor jó szórakozást :DD

2012. márc. 18. 19:28
 6/7 A kérdező kommentje:

"Egyedül szeretsz, főleg sötétben?? Hűűha!!"

Csak egyszer próbáld ki.Egyszer kipróbálod egy kis erdőben vagy akár egy tó körüli "fák"közt és már nem is fogod többet mondani hogy "Hűűha" helyette inkább azt fogod mondani hogy hűű mikor lesz már megint egy szabad estém. :D

És egyébként is itt most nem arról van szó hogy "hű de jó buli" hanem hogy felfedezel,félsz(képletesen),és egyáltalán hogy te ott vagy.Na mindegy ezt akkor csak én érzem így.De a sátorozás örömével én is egyetértek c:

2012. márc. 18. 19:40
 7/7 A kérdező kommentje:

Lassan már az ember az utcára sem mer kimenni mert fél valamitől.Nem a bűnözőktől hanem csak úgy fél):

Aki csinálja ezeket a horror filmeket mint a Barlang azoknak megszüntetném a cégüket is.Ezektől a filmektől szinte már mindenki retteg mindentől.De ha csak egyszer elmész egy normális erdőbe ahol még patak is folydogál c: és este a kis ellem lámpáddal mész és korom sötét van,azonnal elfelejted ezeket a "filmecskéket" C:

Ha addig mászkálsz míg rád nem világosodik akkor hihetetlen jó érzést fogsz érezni.És ehhez nem kell millió,se százezrek hanem csak egy pár apró dolog.Egy-két hetente nyugodtan ellehet menni.

2012. márc. 18. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!