Szerintetek melyik a legszebb vidéki magyar város? Elsősorban nagyvárosokra gondolok (Sopron, Győr, Pécs, Debrecen), de a kisebb városok is érdekelnek.
Figyelt kérdés
Bevallom, sok vidéki városban még nem voltam. Érdekelne, melyiket tartják az emberek a legszebbnek. Pécs pl. nagyon tetszett. Szeged is szép, csak nekem kicsit lapos.2014. dec. 29. 13:42
21/30 anonim válasza:
Nekem például nagyon tetszik Szekszárd. A fekvése, maga a város, minden. Mondjuk tipikusan kisvárosnak számít, de nekem mondjuk Budapest után minden város picinek tűnik...
22/30 anonim válasza:
Érdekes, hogy Kecskemétet nem írta senki.
23/30 anonim válasza:
Kecskemét is szép. Jó hogy mondod, mert mikor írtam ide korábban, még nem láttam, azóta igen. Mondjuk én eleve odavagyok a szecesszióért.
24/30 A kérdező kommentje:
Hát, Kecskemét pont nem jut eszembe, mint az egyik legszebb magyar város.
2016. máj. 9. 18:42
25/30 anonim válasza:
Engem is sert hogy egy Pecsi lefikazza a sajat szulovarosat. Mint amikor sert az is ha nem Budapestiek fikazzak a varost milyen zsufolt stb. Csak epp miattuk.... unom hogy a fikazodas altalanos Magyar szokas ez az egy amitol hanyok
27/30 anonim válasza:
Én meg attól hányok ha valaki lusta ékezet nélkül írni és annyi helyesírással ír mint egy első osztályos gyerek. Konkrétan fordító kell a hozzálszólásodhoz kedves utolsó előtti válaszadó. Amúgy meg Putnok!
28/30 anonim válasza:
Budapest a világ 2.legszebb városa
Amúgy nekem 3.lenne ez nem ide tartozik de nekem ez a best
New york
London
Budapest
29/30 anonim válasza:
Pécs a legszebb és legigényesebb kialakítású (tervezésű), fekvésű magyar vidéki város. Mindegyikben jártam, többen éltem is, ezért ez nem is kérdés. A szépséghez kellenek a magassági domborzati jellegek is, ehhez társul rengeteg élhetőségi kritérium, hangulat, fények, utcaképek, településszerkezeti összkép. Ezért az alföldi "lepényvárosok" eleve kiesnek, még úgy is ha, ha ezerrel küzdenek a csinosításon, fejlesztgetésen. Pécs mellett szerintem Veszprém, Eger, Balatonfüred is gyönyörű, látványos élhető helyek, és természetesen Buda egyes részei.
30/30 anonim válasza:
Pécs, Sopron gyönyörű, Szeged is! Nekem Szeged ragadta meg a fantáziámat leginkább. Olyan mediterrán stílusú, egységesen szép épületekkel, hó nagy kulturális élettel, és szerintem Budapest után a legnagyobb éjjszakai élettel. Bár ennek a COVID sokat ártott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!