Leginkább olyanok véleménye érdekel, aki nem ott él, de ismer pár debrecenit. Milyenek voltak?
De írhat az is aki ott élt, és milyen benyomást keltett bennük.
Azért kérdezem mert eddig nekem a leginkább a debreceni nőkkel volt gondom, és most megint. Van egy férfi ismerősöm is, de vele nincs bajom, ezért írtam nőket, mert tényleg csak velük volt a gond. Szerintetek?
Egyébként Debrecentől kb 400 km-re lakom az osztrák határ közelében, csak hogy érezzétek a távolságot.
ostobák. Csak nézd meg a polgármestert, Kósa Lajost, meg hogy hányszor választották újra ;)
2014. nov. 20. 21:39
2/8 anonim válasza:
Nem hinném, hogy egy ilyen zsebkendőnyi országban mint kis hazánk, olyan marhára meghatározná egy ember személyiségét az, hogy melyik városban lakik.
2014. nov. 20. 22:00
3/8 anonim válasza:
Teljesen igazad van 2-es, szerintem nem igazán lehet érdemben válaszolni a kérdésre...
2014. nov. 20. 22:14
4/8 A kérdező kommentje:
akkor ez csak véletlen hogy akikkel eddig itt találkoztam, a többsége egy nagyon irritáló és ostoba személyiség volt.... hát oké, ám nem sok jót hallottam róluk, ezért is kérdeztem meg
2014. nov. 20. 22:29
5/8 anonim válasza:
Debrecen nem 30 lakosú település. 2014. január 1-én (legutóbbi adat) Debrecen állandó női lakosainak száma: 108720 fő. Úgy nagy általánosságban (a választásra jogosultak számából lehet következtetni) a lakosság 80%-a nagykorú, ez azt jelenti, hogy kb. 86900 nő, szerinted, egyforma viselkedésű? Lehet olyat gondolni, hogy mind ilyen, vagy olyan?
2014. nov. 20. 23:25
6/8 anonim válasza:
"...a többsége egy nagyon irritáló és ostoba személyiség volt...."
És az nem lehet - véletlenül - hogy te nem vagy hibátlan kedves kérdező?
Igaz, hogy Debrecenben született pl. Lendvai Ildikó, de ne ez alapján vonj le konzekvenciákat, mert ott született Szabó Magda is!
Vagy szerinted minden pápai hülye, mert - pechükre - ott született Gyurcsány?
Ez ugyanúgy hülyeség, mint azt állítani hogy a pestiek kivétel nélkül sznobok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!