Melyik utazási irodát választjátok, ha nyaralásra/telelésre adjátok a fejeteket? Kérlek csak azt írjátok, akivel szerződtetek is, ne azt, aki csak úgy szimpatikus.
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok melyik irodáról mi jót/rosszat hallottatok, kit ismertek,stb.2010. jan. 21. 14:26
11/17 anonim válasza:
Második válaszoló, lehet egy kérésem? Részleteznéd ezt az árat? Hogy jössz ki ennyi pénzből egy-két hétig? Mivel utazol, hol laksz, mit eszel, nekem ez megvalósíthatatlannak tűnik.
12/17 anonim válasza:
Második vagyok. Általában hálókocsis vonaton utazunk, így a szállás meg az utazás egybe le van tudva, fürdésnek meg úgyis ott a tenger(az esetek többségében itt ugye zuhany is van, hogy a sós vizet le tudd mosni, hát kissé hülyén néznek, ha tusfürdőt is használsz, de nem szólnak be), vagy néha folyó(pl Kijevben a Dnyepperen gyönyörű strandok vannak). A kaját pedig napi párszáz forintból ki lehet hozni, ha az ember nem ragaszkodik minden nap a meleg kajához. A Balkánra van ilyen vasúti bérlet, ami 15 napra érvényes(1 hónapig jó, ebből 15 napon lehet utazni), ez nekünk mivel még 26 alatt vagyunk 24ezer volt. Igaz erre még rá kellett fizetni a hálókocsi díját de ez kb egy ezres. Vagy pl voltam Ukrajnában, ott alapból olyan olcsó a vonat, hogy külön bérlet nélkül is simán ki lehet ennyiből hozni, egy-egy jegy 3-5ezer Ft között van, a legdrágább nekem 6300Ft volt, de az már két éjszakát tartalmazott(27 óra út). Ezeken a vonatokon ráadásul van forró víz is(szamovárból), így egy-egy esti meleg zacskós-levessel a meleg étkezés is meg van, reggel meg lehet kávézni. Néha persze előfordul, hogy az ember pályaudvaron tölti az éjszakát, de belefér, növeli a mókát:)
13/17 anonim válasza:
Köszi a választ. Azt hiszem az ilyen kalandokhoz én már túl kényelmes vagyok, de nem lehet rossz.
14/17 A kérdező kommentje:
Huhhhh, ez olyan igazi hátizsákos kirándulás lehet ez a vonatozós téma. Fiatal nő létemre én is kényelmes vagyok ehhez. Vagy finnyás, nem tudom. Kartago tours-t én is nagyon szeretem. Véleményem szerint Görögország jóval olcsóbb, mintha Törökországot választaná az egyik kommentelő. Törökök szerintem most kifejezetten drágák. Nyaralóprogramok között ami populáris az egyik legdrágább. Görögország Korfu nagyon olcsó. Ha tudok segíteni, szóljatok.
2010. jan. 23. 08:01
15/17 anonim válasza:
Hát igen, azért van egy hangulata, annak, amikor felébreszt a török kaller, és kinézel a vonat ablakán, és látod Anatólia kopár dombjait, majd szépen lassan beér a vonat Ankarába. Vagy amikor átkel az ember hajóval a Boszporuszon, és tudatosul benne, hogy most hagyta el Európát. Vagy amikor Helsinkiből az esti utolsó hajóval kell át Tallinnba(ami Helsinkiből 22:30-kor indul), és ahogy megy a hajó, nézi a tengert, és Helsinkit a hajó hátából, és látni, hogy az ég alja még világos-rózsaszín éjfélkor is, hát az is gyönyörű. Szóval megéri bevállalni a kényelmetlenségeket, mert arra az ember 1 év múlva már nem is emlékszik szinte, míg az élmények örökre megmaradnak.
16/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Üdv: Anita
2010. jan. 27. 10:49
17/17 anonim válasza:
Amúgy egyszer találtam egy utazási ajánlatot, mely egy Balti-túrára vonatkozott, pont olyanra, amit azelőtt egy évvel csináltunk barátaimmal, melynek keretein belül 65ezer Ft-ból megnéztük Varsót,Vilniust,Rigát,Tallinnt és Helsinkit. Az utazási irodánál ez több mint 300ezer Ft lett volna, ráadásul még rosszabb is lett volna, mert ők az utazást nappal, busszal oldották meg (mi éjszakai buszokkal mentünk, így egybe le volt tudva az alvás és az utazás), így városnézésre jóval kevesebb idejük volt, mint nekünk, hiszen szállodát el kellett foglalni, reggel reggeli a szállóban, majd továbbindulás busszal, érkezés valamikor koradélután, városnézés, de este megint szállás elfoglalása és így tovább. Most ezért adjak 5-ször annyi pénzt? Ráadásul 5-öd annyi pénzért teljesen a magam ura vagyok, nem kell semmilyen csoportot követnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!