Melyik utazási irodát választjátok, ha nyaralásra/telelésre adjátok a fejeteket? Kérlek csak azt írjátok, akivel szerződtetek is, ne azt, aki csak úgy szimpatikus.
Cinque Terre-t Terra Reisen értékesíti.
Italien / Italienische Riviera / Cinque Terre / Borgo di Campi.
Üdv!
Moldova egyéni értékesítésen van. Utazásszervező iroda ezt elkészítheti neked. Utazásközvetítő iroda már nem. Sajnos Moldova nem az a desztináció, ami közkedvelt lenne annyira, hogy ezért akár egy külön irodát létrehozzanak, ami erre lenne specializálódva.
Ha van kérdés, írjatok nyugodtan. Várom még a válaszokat, jó hallani így embereket az irodákról. Köszi a válaszokat.
Tavaly Egyiptomban, tavalyelőtt Tunéziában voltunk a Kartago Tours irodával. Azt kaptam, amit vártam. Jó volt, szép volt, semmi probléma nem adódott.
Az idén szóba került már Görögország egyénileg, kocsival, apartmanba, önellátással, vagy Törökország irodával, repülővel, all inclusive. Számolgattam, és arra a következtetésre jutottam, hogy nem biztos, hogy olcsóbban megúszom az egyéni szervezést.
Persze nem vagyok milliomos, tehát eddig sem, és ezután sem az öt csillagos, luxus utakat fogom választani. Középkategóriában is lehet találni jó ajánlatokat.
Ahová nem mennék irodával, azok az európai városlátogatások. Ezeket drágának tartom, és az egész egy nagy rohanásból áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!