Ha egy éves kor után is adtok bébiételt ebédre a babátoknak, melyiket választjátok?
Melyik tápláló és elegendő egy nagyobb (14 hónapos) babának is? Mi eddig az Univer 6-8 hónapos húsos főzelékeit vettük,de nem tudom,elég-e a hús,ami benne van.
(A saját főztömet nem eszi meg,de azért majd azzal is próbálkozom.)
Én nem adtam, de ismerem a gyerekek finnyásságát. Főzz valamit neki és keverd össze ezzel. Egyébként meg vagy a te főztödet eszi v semmit, erre meg kell tanítani. Ha egy kicsit éhezik, akkor majd rájön, h a tiéd is jó.
A baj a babakajákkal hasonló, mint a McDonald's-szal. Habár a babakaja egészségesebb, de azért vannak benne bizonyos ízfokozók. Ezért finomabb neki annál, mint, amit te főzöl.
Az én 15 hónapos gyerekem is kap néha bébikaját, mondjuk ha uton vagyunk, vagy nem készül el időbe az ebéd.Ez kb heti egy alkalom.A 220 g-os Kecskemétit veszem neki, vagy a Nestlé bébimenüt,amibe van 15 ill.18 hónapos kortól is.
Elég a lányomnak, az egész üveget meg se tudja enni, pici mindig marad.
Én Hippet adok neki.
Eddig nem volt problémánk vele,én sem főzök neki,vagy bébiétel vagy mama hoz ebédet(én magamnak rendelek étteremből,de abból még nem adok neki)
2,5 éves, de a mai napig jóllakik a 4 hósnak való kecskeméti bébikajáktól. Sütőtököst és gesztenyést szoktam neki venni, szereti, és elég is neki egy étkezésre.
Vannak 1-3 évesnek való bébikaják is, azt is megpróbálhatod a babádnak.
Én megértelek, nagyjából 1,5 korig CSAK bébiételt evett a babám, az én főztöm nem kellett neki.
Lányom 15 hónapos. Szerencsére megeszi a főztömet, de kap üvegest is. Én ált. Kecskemétit veszek, vagy Hippest, ha nagyon akciós. Ezek finomabbak, és több van benne, mint az Univeresben. Ezért szerintem ez árban is jobb.
Legutóbb 8 és 11 hónapos kajákat vettem neki. Volt még itthon 6 hónapos is, de az már nem igazán kellett, mert pépes. A darabos jobban csúszik. :) Mennyiségre is elfogyasztja a nagyobb üveggel, csak ritkán hagy egy kicsit.
A hús viszont ugyanannyi a 6 és a 11 hónaposban is, ezt megnéztem. Szerintem itt már csak az állagban különböznek és a választékban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!