Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Felrázhat álmomból a BKK ellenőr?

Felrázhat álmomból a BKK ellenőr?

Figyelt kérdés
Minden reggel (4óra), ugyanazzal a hévvel járok munkába és ugyanaz a kaller van rajta 98%ban. Ő már arcról megismer, de az igazat megvallva pofátlan egy nőszemély. Gyakran elalsom , mert a koriai időpont a "ságuldás" és a finom zötykölődés öszefognak. De akkor félúton jön ez a némber és megrázza a vállam -.- Kb minden regel -.- Megteheti, hogy hozzáér az utashoz? Mert már 4 napja is fejből tudta, hogy 8-áig érvényes a bérletem -.- De azért had ne aludjon az a szerencsétlen!!!
2014. szept. 19. 07:14
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

12:10,

Én ezért nem veszek jegyet. Igaz, fel sem szállok az adott járműre, hanem bringával járok anyámékhoz, ami potom 30-40km-es táv oda, meg ugyanennyi vissza. Ha éppen nincs kedvem, akkor meg jegyet veszek. Ennyi.

Mint ahogy a boltból sem lopom el a kenyeret, holott a kenyér árának egy része a vezetőség fizetésébe fog menni, és lehet, hogy egy Jaguárt vesz magának, vagy többek között abból fog a Bahamákon nyaralni.

Vagy te ezzel a felkiáltással minden boltból lopsz?

2014. szept. 19. 12:58
 32/37 anonim ***** válasza:

59%-os, ne járj BKV-val! Vezesd az autót, gyalogolj, biciklizz!

Ilyen mocsok cég szolgáltatását tüntetőleg ne vedd igénybe!

2014. szept. 19. 13:00
 33/37 anonim ***** válasza:
32%

31-es:

Nem lopok egy boltból sem. De azt megnézem, hogy ami termékért vagy szolgáltatásért pénzt adok, az milyen mértékben tartalmazza naplopók juttatását. Nem mint ha szegény lennék, éppen ellenkezőleg. Amiért a pénzt megbecsülöm az által hogy a lehető legkisebb mértékben adom ki ellenszolgáltatás nélkül, ezért a pénz is megbecsül engem és szívesen parkol nálam.

Ingyenélőket már tartottak el a szüleim egy életen át a kommunista diktatúra idején. Én a gyerekükként vajon miért folytatnám? Törlesszenek az ingyenélők, hasznos tevékenységgel az ország javára, ne a kezemet lessék hogy van-e jegyem.

2014. szept. 19. 13:32
 34/37 A kérdező kommentje:

nah jó.

Most megy el szinte mindenki a fenébe!!

Csak azt kérdeztem, hogy van e joga felrázni?! ere annyira nehéz válaszolni ilyen sok embernek????????

Vannak érdekes válaszok, de az már politika!!!

Sima utazási kérdést tetem fel!!!!!

2014. szept. 21. 16:49
 35/37 anonim ***** válasza:

34: már meg lett válaszolva: Igen, van joga hozzá, mert álmodban nem tudja végigkutatni a zsebeid, fel kell ébredj, hogy felmutasd.

Van kérdés??

2014. szept. 21. 17:23
 36/37 A kérdező kommentje:

35ös. Mutassam hogy merre menj? Kifakadtam, mert politikai kérdésé fajult egy sima kis kérdés!!

Nem kértem lecseszést, így nem is fogom megköszönni?

Neked van kérdés?!

2014. szept. 21. 17:29
 37/37 anonim ***** válasza:

:D hülye vagy.

A kérdésedre már többen is leírták a választ, hogy igen, joga van. Ezek után nincs több kérdés, GYK-t kikapcsolhatod :P

2014. szept. 21. 17:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!