Felrázhat álmomból a BKK ellenőr?
12:10,
Én ezért nem veszek jegyet. Igaz, fel sem szállok az adott járműre, hanem bringával járok anyámékhoz, ami potom 30-40km-es táv oda, meg ugyanennyi vissza. Ha éppen nincs kedvem, akkor meg jegyet veszek. Ennyi.
Mint ahogy a boltból sem lopom el a kenyeret, holott a kenyér árának egy része a vezetőség fizetésébe fog menni, és lehet, hogy egy Jaguárt vesz magának, vagy többek között abból fog a Bahamákon nyaralni.
Vagy te ezzel a felkiáltással minden boltból lopsz?
59%-os, ne járj BKV-val! Vezesd az autót, gyalogolj, biciklizz!
Ilyen mocsok cég szolgáltatását tüntetőleg ne vedd igénybe!
31-es:
Nem lopok egy boltból sem. De azt megnézem, hogy ami termékért vagy szolgáltatásért pénzt adok, az milyen mértékben tartalmazza naplopók juttatását. Nem mint ha szegény lennék, éppen ellenkezőleg. Amiért a pénzt megbecsülöm az által hogy a lehető legkisebb mértékben adom ki ellenszolgáltatás nélkül, ezért a pénz is megbecsül engem és szívesen parkol nálam.
Ingyenélőket már tartottak el a szüleim egy életen át a kommunista diktatúra idején. Én a gyerekükként vajon miért folytatnám? Törlesszenek az ingyenélők, hasznos tevékenységgel az ország javára, ne a kezemet lessék hogy van-e jegyem.
nah jó.
Most megy el szinte mindenki a fenébe!!
Csak azt kérdeztem, hogy van e joga felrázni?! ere annyira nehéz válaszolni ilyen sok embernek????????
Vannak érdekes válaszok, de az már politika!!!
Sima utazási kérdést tetem fel!!!!!
34: már meg lett válaszolva: Igen, van joga hozzá, mert álmodban nem tudja végigkutatni a zsebeid, fel kell ébredj, hogy felmutasd.
Van kérdés??
35ös. Mutassam hogy merre menj? Kifakadtam, mert politikai kérdésé fajult egy sima kis kérdés!!
Nem kértem lecseszést, így nem is fogom megköszönni?
Neked van kérdés?!
:D hülye vagy.
A kérdésedre már többen is leírták a választ, hogy igen, joga van. Ezek után nincs több kérdés, GYK-t kikapcsolhatod :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!