Felrázhat álmomból a BKK ellenőr?
Az 1-es vagyok ismét.
Üzenem az említett turbóscseléd ellenőröknek, akik ellenszenves magatartásukkal cseszegetik az utasokat, hogy eljöhetnek hozzánk idős édesanyámat gondozni. Ott kiélhetik turbóscseléd szolgalelkűségüket. Fizetségként kapnak ételmaradékot és ha jól viselkednek akkor a már üres disznóólban ingyen szállást is kapnak. Ilyen munkára kellene befogni őket, napi 24 órában, hátha attól némi tiszteletet tanulnának az utasok felé.
Mi lesz ebből a világból, ha már az ellenőrök is kezelik a jegyet, megnézik a bérletet!? :D
Ő sem alszik négykor, hanem ezek szerint fent van és dolgozik.
"Felrázhat álmomból..." - Nekem is problémám lenne vele, ha más vekkerét kéne játszanom ahhoz, hogy végezhessem a munkámat. Plusz ha veled kivételt tesz, akkor a Józsika otthon felejtett bérletét is elnézheti, meg a Julika "Én esküszöm vettem jegyet, csak elhagytam" szlogenjét is benyalhatja, stb.
"Mert már 4 napja is fejből tudta, hogy 8-áig érvényes a bérletem" - Ja, csak ha nem kéri el és nincs nálad, őt meg ellenőrzik azért őt rúgják mi a munkahelyéről, nem téged.
Én ezt vonaton úgy csináltam, hogy odamentem az állomáson ahhoz a részhez ahol ő leszállt, és rögtön felszállás után megmutattam neki a bérletet. Onnantól kezdve aludtam a vonaton és senki nem ébresztett fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!