Budapestnek mely kerületeit jobb elkerülni ha valaki most
költözik fel vidékről? Melyik kerületei veszélyesek
úgy mond?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy 8. kerület alapból kilőve, mert arról hallani, hogy a legveszélyesebb kerülete BP-nek.
2014. szept. 5. 11:00
1/8 anonim válasza:
Nincs ilyen, minden kerületnek vannak jobb és kevésbé jó részei, még a 8-nak is.Én inkább a közlekedést tartom fontosnak, hogy legyen metró vagy villamos a közelben.
2014. szept. 5. 11:25
2/8 anonim válasza:
Ilyen nincs, hogy rossz kerület. Én pl. a XIII.-ban lakok kertváros szélén, ez teljesen biztonságos, bezzeg a Lehelen a vasúti rész fele egy cigánytelep. Mégis ugynaza a kerület.
2014. szept. 5. 12:00
3/8 anonim válasza:
Sőt, a Lehel tértől nyugatnak párszáz méter mondjuk a Szent István park aminél sokkal jobb környék nem kell kb ugyanennyi a szabolcs utca ahova fegyverrel is nehezen kényszeritenének be
2014. szept. 5. 12:15
4/8 anonim válasza:
rengeteg kerületben éltem pesten, de a VIII. ker tetszett a legjobban.
sűrűn sétáltam este a környéken, igaz van sok cigány, de hát hol nincs!
a diószeghy sámuel, kálvária tér, belső részek voltak a kedvenceim, főleg este, sok ember, változatos emberek, és láss csodát, sose szóltak be, pedig sokszor egyedül is mentem.
2014. szept. 5. 12:45
5/8 anonim válasza:
Utolsó: mit szerettél ezekben a környékekben?
2014. szept. 5. 12:49
6/8 anonim válasza:
Egy friss felmérés szerint a XVI. kerület a legbiztonságosabb Budapesten, és itt a legalacsonyabb a bűnözések száma. Én itt élek, és ahogy tapasztalom ez igaz is. Kellemes, kertvárosi kerület, az éjszaka közepén is nyugodtan merek sétálni az utcákon. Egyetlen hátránya, hogy nem túl jó a közlekedés, nincs közvetlen kapcsolata a belvárossal, a buszok többsége és a HÉV mind az Örsre mennek, ahol át kell szállni a metróra.
2014. szept. 6. 10:28
7/8 anonim válasza:
Én a nagyon külső kerületekben sosem éreztem biztonságban magam, de ez egyéni. 8. ker. se feltétlen veszélyes, csak észnél kell lenni -- 4 évig jártam oda este edzésre, sosem történt semmi említésre méltó.
2014. szept. 7. 14:55
8/8 anonim válasza:
Biztonságosnak biztonságos a 8 is, ha azt érted biztonság alatt, hogy nagyobb eséllyel támadnak-e meg, mint máshol. Nálam egy támadás volt, a kilencedik lakóparkos, tökig kamerázott részén, ami a bűnügyi térkép szerint hót szűz, szóval nem jelent semmit.
A nyolcadiknál is inkább a málladzó épületeket, a málladzó arcú embereket, az állandó húgyszagot, a vastagon kutyaszaros utcákat, a kapualjakban álló néniket és az ő... mentoraikat, a drogosok által szétdobált injekcióstűket, és a hasonlókat nehéz elviselni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!