Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Baj ha én csak a Balcsira...

Baj ha én csak a Balcsira tudok elmenni nyaralni?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősőm aki azt mondta hogy de égő hogy mi a balatonra megyünk nyaralni mivel ő már ott 10szer volt meg hires külföldi tájakat járja be nyaranta! Meg nem apartmanba megy hanem 4*csillagosokba! már a kedvem el ment a nyaralástól is!

17éves lány és 22éves fiu!Nem vagyunk mi gazdagok

2010. jan. 17. 12:06
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Szerintem emberi érték, nem pedig szégyen ha először a saját hazádat ismered meg.Sok csodálatos táj,rengeteg értékes műemlék,hagyományok,különleges természeti jelenségek van Magyarországon is.Ezeket csak az ilyen bunkók nem veszik észre, mint az ismerősöd.És ez nem pénz kérdése!Nem csak a Balaton van az országban, ahová nyaralni lehet menni.sorolhatnám..ha tippeket akarsz keress meg, segítek.
2010. jan. 17. 13:20
 12/22 anonim ***** válasza:

jaj pedig a Balaton nagyon szép télen és nyáron is.

Én itt lakok a Balatontól 80 méterre, és nem untam meg ezt a helyet. Mindennap másért szép a Balaton.

Egyébként szerintem nem drágább Ho-nál, vagy más külföldi helyeknél. Vannak persze olyan apartmanok amik drágák, de ki lehet fogni olcsóbb és uolyan szinvonalas helyet is.

Mi is adunk ki apartmant és 3000/főnél sosem volt drágább,pedig tényleg szép, tágas apartman, amit 2 éve újitottunk fel -nem reklám:P de akit érdekel irjon:D-

Amúgy jellemző, a legtöbb ember a hazait nem becsüli... pedig itthon is mennyi rejtett érték, szépség van.

Ne szégyenkezzetek már Magyarország miatt!

2010. jan. 17. 13:29
 13/22 anonim ***** válasza:
Aki azt mondta, hogy ez égő, az nagyon buta, megmondhatod neki. Az efféle emberek azok tipikusan, akik elmennek mindenhova, hogy elmondhassák ott is voltak, de ha visszakérdeznél kb. csak a vásárlásról tudna beszélni, meg hogy mit evett-ivott. Van ennek egy neve is, de nem jut eszembe, pedig tanultam. Presztízs turizmus, talán. Egyébként meg aki oltogat, az saját keresetéből utazik legalább, vagy apuci pénzéből arcoskodik?
2010. jan. 17. 13:34
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azzal sincs baj, ha csak a Balcsiig jut valaki, és azzal se ha világot lát. A probléma ott kezdődik, ha valaki gúnyt űz a másikból azért, mert esetleg nem olyan családba született, ahol ezt megtehetik. Fúú de nem szeretem az ilyen embereket. A mai helyzetben a magyarok zöme már annak örül, ha két napra eljuthat a Balatonra vagy valamelyik nagyobb tavunkra. Nyugodtan vágj ilyenkor vissza neki, hogy nem az ő érdeme, hogy elmehetnek olyan helyekre ahova más nem, ennyi. Te pedig szedd össze magad, ne szégyenkezz emiatt, emeld fel a fejed, és mond azt hogy márpedig te akkor is jól fogod magadat érezni. Én aludtam már nyaralás alatt szállodában, apartmanban, ifjúsági szállóban és sátorban is, de egyik sem hasonlítható a másikhoz. Kérdezd meg az ismerősödtől, hogy tudja e milyen jó is az önállóság öröme, amikor hazasétáltok a vízpartról, és nem mindent elétek tesznek, hanem megfőzheted közösen a pároddal, tesóddal, anyuddal a vacsorát, amit utána jóízűen fogyaszthattok el... Tudod mind a kettőnek megvan a varázsa a különbség csak annyi, hogy az egyik önállóságra és az élet értékelésére nevel, míg a másiknál majd nézd meg mi lesz abból a fiatalból 10 év múlva, amikor apuci majd nem fogja már a nadrágszárát :) Légy boldog, hogy legalább ezt megteheted, és érezd nagyon jól magad! A rossz májúakkal ne foglalkozz! El sem tudod képzelni milyen öröm és boldogság fog végigfutni rajtad, amikor ott állsz majd egy olyan helyen, amire álmodban sem gondoltál volna. Amikor a tengerben búvárkodhatsz és a homokos parton hempereghetsz. Ez neki már természetes, te a könnyeiddel küszködve fogsz ott állni, és hálát adsz valamely feljebbvalódnak, hogy megadta a lehetőséget hogy ott legyél, értékelni fogod, és EZ az alapvető különbség kettőtök között, hisz te tudod, hogy honnan jön és mi az a pénz, nem csak az öledbe pottyan. (bocsi ha durva voltam)
2010. jan. 17. 15:55
 15/22 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok gazdag ,de tavaly márciusba 3 napot akartunk a balcsin eltölteni iszonyt drága volt . Inkább elmentünk Tunéziába 7 napra ugyan annyi pénzért! Szörnyű ,hogy milyen drága a balcsi ezért megy "minden" magyar külföldre!
2010. jan. 17. 17:50
 16/22 A kérdező kommentje:
Mondjuk ő a családjával ment anno de már azóta elvált szóval ennyire idióta hogy a családja elhagyta mert megcsalta a feleségét ez legalább megnyugtat hogy nekem legalább van apám aki hazajön mindennap!Neki meg nincs egy oda egy ide nem?
2010. jan. 17. 18:18
 17/22 anonim ***** válasza:
Hát én meg még oda sem,nyugi!:(
2010. jan. 17. 23:05
 18/22 anonim válasza:

Egyáltalán nem baj. Mondjuk a balatoni nyaralások között is óriási különbségek vannak. Gondolom ő a napi 1500 Ft-os szállásokat szólta le. De a Balatonnál is van luxus, ha az ember azt keresi...

Örülj, hogy telik nyaralásra, hiszen a "válságban" ez az utolsó dolgok között van, amire az emberek tudnak költeni.

Érezzétek jól magatokat!

2010. jan. 19. 18:59
 19/22 anonim válasza:

Elnézést az off-ért, de csak most olvastam el az eddigi kommenteket.

Balatoni lány vagyok születésem óta és össze tudom hasonlítani az árakat a külföldiekkel. A titok szinte mindenhol ugyanaz a mi környékünkön (Balatonföldvár): a hetes túloldalán kell vásárolni és enni! Ennyi az egész. Sokszor csak 100 m-t kell menned, hogy fele annyiért kapj meg valamit.

A szállásért pedig mint mindenhol, nagyon változó árak vannak 1200Ft-tól határ a csillagos ég.

2010. jan. 19. 19:06
 20/22 anonim válasza:
Áhh dehogy baj én speciel imádom a Balatont és minden nyáron ott vagyok!:P Mindig nagyon jól érzem magam főleg Siófokon!
2010. jan. 20. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!