Baj ha én csak a Balcsira tudok elmenni nyaralni?
Van egy ismerősőm aki azt mondta hogy de égő hogy mi a balatonra megyünk nyaralni mivel ő már ott 10szer volt meg hires külföldi tájakat járja be nyaranta! Meg nem apartmanba megy hanem 4*csillagosokba! már a kedvem el ment a nyaralástól is!
17éves lány és 22éves fiu!Nem vagyunk mi gazdagok
jaj pedig a Balaton nagyon szép télen és nyáron is.
Én itt lakok a Balatontól 80 méterre, és nem untam meg ezt a helyet. Mindennap másért szép a Balaton.
Egyébként szerintem nem drágább Ho-nál, vagy más külföldi helyeknél. Vannak persze olyan apartmanok amik drágák, de ki lehet fogni olcsóbb és uolyan szinvonalas helyet is.
Mi is adunk ki apartmant és 3000/főnél sosem volt drágább,pedig tényleg szép, tágas apartman, amit 2 éve újitottunk fel -nem reklám:P de akit érdekel irjon:D-
Amúgy jellemző, a legtöbb ember a hazait nem becsüli... pedig itthon is mennyi rejtett érték, szépség van.
Ne szégyenkezzetek már Magyarország miatt!
Egyáltalán nem baj. Mondjuk a balatoni nyaralások között is óriási különbségek vannak. Gondolom ő a napi 1500 Ft-os szállásokat szólta le. De a Balatonnál is van luxus, ha az ember azt keresi...
Örülj, hogy telik nyaralásra, hiszen a "válságban" ez az utolsó dolgok között van, amire az emberek tudnak költeni.
Érezzétek jól magatokat!
Elnézést az off-ért, de csak most olvastam el az eddigi kommenteket.
Balatoni lány vagyok születésem óta és össze tudom hasonlítani az árakat a külföldiekkel. A titok szinte mindenhol ugyanaz a mi környékünkön (Balatonföldvár): a hetes túloldalán kell vásárolni és enni! Ennyi az egész. Sokszor csak 100 m-t kell menned, hogy fele annyiért kapj meg valamit.
A szállásért pedig mint mindenhol, nagyon változó árak vannak 1200Ft-tól határ a csillagos ég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!