Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Baj ha én csak a Balcsira...

Baj ha én csak a Balcsira tudok elmenni nyaralni?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősőm aki azt mondta hogy de égő hogy mi a balatonra megyünk nyaralni mivel ő már ott 10szer volt meg hires külföldi tájakat járja be nyaranta! Meg nem apartmanba megy hanem 4*csillagosokba! már a kedvem el ment a nyaralástól is!

17éves lány és 22éves fiu!Nem vagyunk mi gazdagok

2010. jan. 17. 12:06
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Na ne viccelj már! Tudod hány magyar van aki még életében nem is nyaralt? Én imádnám a Balcsit de örülök ha 2-3 évente eljutunk 4 napra! Ja és csak szobát szoktunk bérelni egy magánháznál Siófokon! Nekünk ez már így is luxus!!!
2010. jan. 17. 12:09
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Az ismerősöd egy bunkó sznob paraszt! A Balaton is nagyon szép hely, igaz, hogy én is minden nyáron külföldön nyaralok, de egyáltalán nem nézem le azokat, akik a Balatonhoz(vagy Tisza-tóhoz, vagy bárhova máshova belföldre) mennek, mert tudom, hogy sokan nem engedhetik meg maguknak a külföldi nyaralást. Néha nyáron én is leugrok egy-egy hétvégére, és tudom, hogy lehet még olyan, hogy nekem se lesz pénzem többre, mint pár napra a Balatonnál. Emiatt ne szégyenkezz, érezd jól magad!
2010. jan. 17. 12:14
 3/22 anonim válasza:
95%
Az ismerősöd egy bunkó de ezt szerintem te is tudod...!
2010. jan. 17. 12:19
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Aki a kicsit nem becsüli, az a nagyot nem érdemli.

Egyébként mi még a Balatonra se tudtunk elmenni idén nyáron.

2010. jan. 17. 12:19
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

8 éves voltam, mikor a Balatonon voltam először és utoljára, most 28 vagyok.Az eltelt idő közben, még csak nyaralni sem voltam.

Azt mondják viszont, ha valakinek a Balatonra futja menni nyaralni, az már elmehet nyugodtan külföldre is, pl:Horvátország, mert olcsóbban kijön.

2010. jan. 17. 12:35
 6/22 anonim ***** válasza:
Én még oda sem tudok elmenni, ha ez megnyugtat. Munkanélküliként, akinek nem jár segély...örülök ha egy-egy hétvégére be tudok tenni néha túrázást. Igaz, akkor aztán megyek mint a nyíl, mert mindent megnézek az adott környéken. Vajon az ismerősöd mennyit látott Magyarországból?
2010. jan. 17. 12:54
 7/22 anonim válasza:
Én 20 éves létemre még a Balatonnál se voltam. Borsodban lakom és a legmesszebbi hely ahova eljutottam a Dunakanyar volt osztálykirándulás alkalmával. Addig nem szeretnék külföldre menni amíg az országot fel nem fedeztem! :) Állítólag Hévíz is megér egy misét! :)
2010. jan. 17. 12:57
 8/22 anonim ***** válasza:

Az ismerősöd még híreskedik is hogy milyen rengeteg pénze

van utálom az ilyen embereket

2010. jan. 17. 13:03
 9/22 anonim ***** válasza:

Tavaly mindössze 1 napra tudtunk elmenni Egerbe kirándulni, de a délelőtt így is hivatalos dolgokkal telt. Amit csak lehetett üdülési csekkből fizettünk. Csodálatos volt, remek és szép, és maradandó élmény. :)

Ki nem sz@arja le a sznob tahók véleményét?! Ha nektek "csak" a Balatonra, Hévízre, Zalakarosra telik, oda menjetek. Nem feltétlenül az számít, hogy hova, hanem az, hogy kivel! :)

2010. jan. 17. 13:09
 10/22 anonim ***** válasza:
4%

Az a baj, hogy a Balaton legalább kétszer drágább, mintha mondjuk Görögországba mennél nyaralni. Én úgy gondolom, hogy ha vki a Balatonra megy, az vagy nagyon tájékozatlan, vagy "síkagyú".

Szóval az a gazdag, aki a Balatonra megy, vagy nagyon hülye.

2010. jan. 17. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!