Budapesthez hol van legközelebb a Balatonon szabad strand?
Figyelt kérdés
Holnap leugranánk a családdal strandolni egyet .(Vonattal mennénk) Köszi a válaszokat :-)2014. júl. 18. 10:04
2/9 anonim válasza:
Nem tudom. Alsóörsön és Füreden nincs, csak fizetős. Az első ami beugrik az Zamárdi, ahol régebben volt, de nem mostanában voltam arra.
3/9 anonim válasza:
Siófok talán egy kicsivel közelebb van, mint Zamárdi.
4/9 anonim válasza:
Balatonkenesén van szabadstrand. Tuti, mert ott van nyaralónk, így 1000%.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat . Nem akarunk nagyon messze menni (pl .Siófok),mert ezúttal nem alszunk ott ,hajnalban indulunk itthonról ,a Balcsiról pedig késő délután vissza. Inkább a legelső állomásoknál ahogy elérjük a Balatont ,ott érdekelne szabad strand . Tudom ,hogy egyszerűbb lenne a Velencei tó,de mindig oda járunk .Ezúttal úgy döntöttünk kicsit tovább utazunk és a Balcsiban pancsolunk.
2014. júl. 18. 10:56
8/9 anonim válasza:
Akkor Balatonvilágos(Balatonaliga). Ott is van egy szabadstrand, de az nagyon pici, direkt nem mondtam, mert onnan már nincs messze Siófok sem és ott sokkal jobb. De ha a legközelebb akartok menni, akkor az. Az első település Balatonon. Előző voltam.
9/9 anonim válasza:
Vonatos megközelítés szempontjából Szabadisóstón van a legközelebbi. Pont a vasútállomás mellett van szabad strand.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!