Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » A nemaradjle.hu es kulonbozo...

A nemaradjle.hu es kulonbozo mas oldalak altal (pl: bonuszvadasz) hirdetett akcios utak, kamu vagy igaz?

Figyelt kérdés
Rengeteg akcios utat latok, amiben egy valami nagyon feltuno. Sokkal olcsobbak mint a hotel oldalan megadott szoba ill. csomag arak. Sok velemenyt olvasok, hogy ezek " valid" csomagok, azonban nagyon szkeptikus vagyok, mert altalaban nem bizok meg a magyar cegekben. Ha van vkinek tapasztalata akar pozitiv vagy negativm szivesen varnam. Koszonom!
2014. júl. 11. 00:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha az olcsóságot úgy fogod fel, hogy az adott árak olcsóbbak mint a szálloda saját oldalán meghirdetettek, akkor valóban olcsók az általad jelzett ajánlatok. Ne maradj le az ilyenről.

Ha viszont megnézed mondjuk azt, hogy külföldi oldalakon mennyiért foglalhatsz akár magyar szállásokat is, akkor azt kell mondjam, ezek a "becsületes" magyar oldalak elég hülyének nézik a magyar olvasót.

Példaképp bemásoltam, mennyiért vesztegetik a négycsillagos budapesti hoteleket.

Elárulom, 16 - 21 euró/fő/éj árban.

[link]

2014. júl. 11. 08:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem kamu. Ezek az oldalak összegyűjtik a szállodák akciós ajánlatait. A nemaradjle.hu-val már mi is voltunk Sopronban, ajándékba kaptuk a foglalást.

Egyébként nem akkora akciók ezek. A legtöbb ajánlatnál ott van,h felárat számítanak fel ha 7végén mész, vagy ha főszezonban mész, stb. Tehát ugyanott vagy, mintha bármely hotelben foglalnál a saját oldalukon.

2014. júl. 11. 10:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Ez egy eleg jo aru ut lenne amit kineztem, mert 3 ejszaka 4 nap felpanzioval 40. ( Balatonon) Osszehasonlitaskepp Fureden talaltam csak szallast 4 ejszakara 44ert ellatas nelkul. Ezert lepodtem az olcsosagan, mert a wellness szallok oldalan ugyanezt majdnem dupla aron latom. Egyebkent emailen mer valaszolt a szalloda, hogy nem kamu. Csak a kupon kodot kell elkuldenem es az adott idoszakban is van szabad szobajuk. Picit szkeptikus voltam de mostmar latom, hogy nem kamu.
2014. júl. 11. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!