Planeteo néven kaptam egy 2 főre,3 éjszakára szóló ingyenes szállást internetes kérdőívkitöltés miatt. Szerintetek ez létezik? Kamunak tűnik.
Először 2 fő 3 éjszaka ingyen. Kitöltöm tovább az adatokat, akkor kiderül, hogy 7 éjszaka jár, aztán kiderül, hogy 2900Ft a voucher kinyomtatása és postázása, aztán hogy ha nem bankkártyával fizetem a neten, hanem postázva kérem, akkor 4500Ft. Ha problémám van, akkor külföldi postacímen reklamálhatok.
Volt, akinek ez bejött? Nekünk most pont jól jönne, de 4500Ft-ot sem szeretnék bukni rajta.
én is kaptam ilyen levelet, de nekem is nagyon sántít a dolog. A véleményem, hogy ez egy újabb fifikás pénzszerzési mód a csalók világában.
Ha kifizet 3 éjszaka szállást két főnek, akkor a nyomtatás és a postázás miért nem fér bele? Ráadásul a külföldi postacím még gyanúsabbá teszi. Egy nagy alapigazság, hogy nincs ingyen ebéd! Ezt nem szabad elfelejteni! Szerintem kamu.
Én is pont ma kaptam ezt a levelet. Nem tudom mennyire volt ez baromság, de én megrendeltem postán.
Szerintetek kamu?
Soha nem veszem be az ilyen szarokat, már elnézést. Nem tudom reggel mi jött rám, hajnali 6 óra volt, lehet túl álmos voltam. Szóval akkor megtehetem, hogy nem veszem át?
Posta majd visszaküldi?
Sziasztok,
én is kaptam ilyen levelet. Érdekelne a szállás katalógus, mert nem találtam meg fent az interneten.
Én is gondolkozom, hogy kamu-e? El tudom képzelni, hogy ezek a jegyek támogatásokból/felajánlásokból vannak, és nem akarnak maguknak plusz költséget. Azt már kevésbé értem, hogy miért nem postai úton küldenék ki, hiszen ajánlva is olcsóbb lenne. A másik furcsaság, hogy azt olvastam azt hiszem, hogy előre kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!