Balatonnál melyik a legjobb hely? Hova érdemes menni, hol van több program, jobb környezet, stb?
Egyértelmüen BALATONLELLE!!!! Minden ismerősünk oda jár, és mi is minden évben odamegyünk!!!
Van ott minden: drágább és olcsóbb hotelek is (olcsó de nagyon jó és kellemes a Lelle Hotel), hosszú és nagy korzója van, nem is egy, sokmindennel, éttermekkel, nagy parkja van, van egy mekije és minden nyáron ott tanyázik a cirkusz szinte egész nyáron, hatalmas bazársor, kikötő ahonnan különböző túrahajók is indulnak, gyönyörű strand rész, fizetős és ingyenes egyaránt!! Part mentén végig lángosos, hekkes, ha bulizni akartok akkor egy menő diszkó is a rendelkezésre áll!! És ami nagyon fontos: Saját bevásárlóközpontja van, nagyon nagyon olcsó árakkal!!!
Szóval Number One!!!!!!!!! NAGYON AJÁNLOM!!! ISTENI HELY!!!
Én eddig voltam Badacsonyban, Szárszón, Füreden, Siófokon Lellén. Aztán megint Lellén. Idén is Lellén. Még visszamegyünk egy hétvégére. Lellére! Ez elég egyértelmű, nem? Imádom, nincs párja. Negatívum: tényleg nagyon sekély.Kevés a 18-25 éves szingli csaj, ez tény, ebben siófok a tuti, meg drogokban, alkohoban. Pozitívum: rengeteg. Talán a legfontosabb, hogy olcsó, de nem a minőség rovására, van minden, meg még minden. Ha bulizni akarsz, Lelle bulis hely, ha nyugit akarsz, Lelle nyugis hely, ha romantikát...az is megvan!
Szárszón szét untam magam, badacsonyban főként az nem tetszet, hogy autóval kellett a strandra járnunk, és értem én, hogy bor, meg túra, de vhogy nem volt olyan. Viszont, ha mégis erre felé mész tapolcát nézzétek meg! Füred szép, felkapott és drága.
De Lelle csak egy van! Mi ide járunk: [link]
Nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!