Csepel veszélyes környék? Milyen ott a közbiztonság?
érdekes, én 32 éve lakok pesten sem engem sem a családomat nem érte támadás. Igaz, kertvárosiak vagyunk, valamint csepelen keveset mozgok, mivel itt semmi, de semmi sincs...
A kertváros pl. Budapest legjobb helye, amióta a gyártelep nem üzemel mint régen, azóta levegőt is kapni. A víztorony és környéke, Völgy utca sötétedéskor és utána felejtős, az biztos. Egyébként, ha lakótelepi sétára vágysz, az itteni lakótelepek nem komolyak. Nappal végigsétálhatsz a tízemeletesek körül, az nem gáz. Leszállsz a HÉV-ről a KJarácsony Sándor utcánál, véigmész a sétáló utcán a templomig, onnan egyenes tovább a Katona Józsefen, egszen a tűzoltóságig. Addig is láthatsz 5 emeleteseket parkszerűen, ezek egész élhetőek, aztán a kertváros, majd a tűzoltóság után a tízemeletesek és a duna- part. Hangulatos és veszélytelen "túra".
utso válaszolonak: amig én kertvárosban laktam tehát ott a duna meg tüzöltosághoz közel akkor engem sem ért semmi "támadás" de miota csillagtelepen lakunk azota szinte minden héten :S
meg este eléggé sok itt a banda meg ienek.. egyik este jött két fiu (cigo) és csak ugy kiverték a házunk elött lévö telefonfülkének az üvegét(N)
Én is Csillagtelepen lakok, de nem látom olyan gáznak a helyzetet, ahogy itt leírták néhányan. Igen, vannak cigányok is. 4 éves korom óta lakok itt, egyszer beszólt egy srác, de azon kívül soha nem volt semmi problémám.
16L
Volt barátnőm Királyerdőben lakik, az elég jó környék, a Csillagtelep, illetve a Hév mellett lévő panel negyed teli van cigányokkal, a VIII. meg a IX. kerületből oda telepítették ki a progblémásabb cigányok egy részét.
Ez a cikk elég sok mindent elmond:
Esténként a plázát és környékét(Hév végállomás, sétállóutca, a Karácsony Sándor Hév megállónál-teli van "rajokkal", Víztorony, ott a Torony Club, ami szintén cigányokkal, meg fehér cigányokkal van teli esténként), illetve Csillagtelepet, messze kerüld ki, főleg, ha egyedül vagy, vagy 1-2 emberrel. Ez csak 1 jó tanács, elég sokat jártam Csepelre, s jöttem haza utolsó HÉV-el, általában egyedül, s tudom mi a helyzet.
Ui: az ottani fiatalság jó része katasztrófa, rengeteget isznak, az egész kerület gyakorlatilag úszik a drogban :S.
Szerintem Pesten az 5 legroszabb kerület ebben a sorrendben: VIII(Józsefváros), XXI(Csepel), X(Kőbánya), XIX(Kispest-a Wekerletelepet leszámítva), XX(Pesterzsébet)
Én 27 éve a kertvárosban lakom és ez idáig semmi atrocitás nem ért. (remélem nem is fog)
Szerintem jó hely Csepel... Jobb, mint a belváros...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!