Csepel veszélyes környék? Milyen ott a közbiztonság?
Eléggé húzós hely. De ez is attól függ, hogy milyen a Kérdező - általában kicsiket, gyengéket, lányokat, időseket piszkálnak.. vágod, csak ez megy nekik.
Én sokat járok arra, és ugyan megnézni meg szoktak, de nagyon régen álltak le utoljára kötekedni.
190 cm / 90 kg / 23 év (F)
jah mindig a kicsiket gyengéket lányokat:(
nyáron szinte nem volt oan nap h a barátnömmel ne kötöttek volna belénk :S
170cm/52kg 16L
milyen király.. pedig oda akarok suliba járni, a jedlikbe.. végülis én már jártam párszor csepelen, de azért annyira csak nem vészes mint a nyócker, nem? mert a csöves romák a külsőbb részen vannak, vagyis csepel nyugati részén nem?? mert ott tényleg van egy csomó lepukkant "ház".. na meg akkor mondhatjuk csillagtelepet is.. + a busz pu.-tól visszább lévő panelek..
höh.. ez így tényleg elég sok :S
jahja utso jol mindja..:D
csillagtelepen lakok háát érdekes :S :D
teli van csövvessel meg cigányokkal..
amugy a jedlik körül nem nagyon vannak... :D
Mi az a roma? Büdös tetves cigány. Talán így akartad írni.
Lehet félni, menekülni, elbújni. És lehet összeállni bandába verődni, és lerendezni a nem kívánatos egyedeket.
Ha nem megy az önsegélyezés, akkor pedig szavazzatok a jobbikra, vagy szülőket rávenni, hogy szavazzanak.
Magyar, Magyarországon lesüti elfordítja a fejét és iszkol? Ez szerintetek normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!