Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Csepel veszélyes környék?...

Csepel veszélyes környék? Milyen ott a közbiztonság?

Figyelt kérdés
Sok ott a roma?
2009. dec. 30. 23:39
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé húzós hely. De ez is attól függ, hogy milyen a Kérdező - általában kicsiket, gyengéket, lányokat, időseket piszkálnak.. vágod, csak ez megy nekik.

Én sokat járok arra, és ugyan megnézni meg szoktak, de nagyon régen álltak le utoljára kötekedni.

190 cm / 90 kg / 23 év (F)

2009. dec. 31. 10:35
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

jah mindig a kicsiket gyengéket lányokat:(

nyáron szinte nem volt oan nap h a barátnömmel ne kötöttek volna belénk :S

170cm/52kg 16L

2009. dec. 31. 10:40
 13/41 anonim ***** válasza:
94%
Nekem egy volt osztálytársam lakik Csepin, őszintén szólva nem szerettem kijárni hozzájuk, nagyon sok a kötekedős, baljós alak. nem laknék ott, csak ha nagyon muszáj...
2009. dec. 31. 11:12
 14/41 A kérdező kommentje:
fúú, akkor inkább nem megyek oda :D Köszi, hogy válaszoltatok! Főleg, hogy kinézetre is pont olyan vagyok, akibe "érdemes" belekötni :D
2009. dec. 31. 11:29
 15/41 anonim ***** válasza:
74%
Én is jártam párszor Csepelen, de belém még sohasem kötöttek. Nem is vettem észre, hogy gázos hely. Ott lakik az egyik barátnőm, aki még szép is, szőke is... Biztos szerencsés csillagzat alatt születtünk :)
2009. dec. 31. 12:54
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

milyen király.. pedig oda akarok suliba járni, a jedlikbe.. végülis én már jártam párszor csepelen, de azért annyira csak nem vészes mint a nyócker, nem? mert a csöves romák a külsőbb részen vannak, vagyis csepel nyugati részén nem?? mert ott tényleg van egy csomó lepukkant "ház".. na meg akkor mondhatjuk csillagtelepet is.. + a busz pu.-tól visszább lévő panelek..

höh.. ez így tényleg elég sok :S

2009. dec. 31. 12:55
 17/41 anonim ***** válasza:
72%
Gyere Érdre, szerintem itt senki nem köt bele senkibe, itt semmi nem történik... olyan átlagos kertváros
2009. dec. 31. 13:10
 18/41 anonim ***** válasza:
45%

jahja utso jol mindja..:D

csillagtelepen lakok háát érdekes :S :D

teli van csövvessel meg cigányokkal..

amugy a jedlik körül nem nagyon vannak... :D

2009. dec. 31. 13:11
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
csepelen van a Buratino, hátrányos helyzetű, már mindenhonnan kirugdosott gyerekek sulija. Szóval ne csodálkozzatok, hogy olyan emberek vannak ott, amilyenek.
2009. dec. 31. 13:25
 20/41 anonim válasza:
100%

Mi az a roma? Büdös tetves cigány. Talán így akartad írni.

Lehet félni, menekülni, elbújni. És lehet összeállni bandába verődni, és lerendezni a nem kívánatos egyedeket.

Ha nem megy az önsegélyezés, akkor pedig szavazzatok a jobbikra, vagy szülőket rávenni, hogy szavazzanak.

Magyar, Magyarországon lesüti elfordítja a fejét és iszkol? Ez szerintetek normális?

2009. dec. 31. 13:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!