Utazás 18 évesen. Tanácsok?
Most töltöm a 18-at és arra gondoltam, hogy egy két személyes kis "utazást" kérnék szülinapomra. Barátnőmmel mennék (szintén betöltötte a 18-at) max. két éjszakára és Magyarországon belül, nem túl messze Budapesttől (max. 100 km). És nem szeretnénk a szállásra 15 ezernél többet költeni (összesen). Szóval vmi vendégház, turistaszálló vagy telepített lakókocsi lenne jó. Sátorozni még egyszer sem voltunk, családdal se, szóval ezt nem most szeretnénk kipróbálni ketten. :)
Szerintetek hova menjünk? Valami olyan helyet szeretnék, ami a lehető legtöbb "lehetőséget" kínálja, olcsón (városnézés, fürdés, kirándulás, ilyenek).
Szerintetek hogy kéne? Utaztatok már ilyen idősen "egyedül"? Köszönöm a válaszokat!
(nem azt várom, hogy ti szervezzétek meg az utat, már én is utánanéztem a dolgoknak, csak tanácsot, tapasztalatokat szeretnék. Köszönöm!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!