Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Pécs vagy Győr?

Pécs vagy Győr?

Figyelt kérdés
Hol laksz/laknál, illetve élsz/élnél szívesebben, ha a két város közül kellene választanod? Neked melyik város jön be jobban a kettő közül? Úgy mindent egybevetve...

2014. márc. 25. 15:50
 1/9 anonim ***** válasza:
25%
szia!szerintem Pécs,mert ott lakok,és nagyon szeretem a várost azon belül a sok rendezvényt,arátokat stb..Győrről én nem sok mindent tudok mondani,én nem lakok ott,és csak egyszer voltam ott kiskoromban.15/L
2014. márc. 25. 20:16
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem Győr. Szép, rendezett város ráadásul fejlett. Nincs túl messze Budapesttől, és az osztrákok sincsenek messze. Továbbtanulás és álláskeresés szempontjából ezek mind pluszpontok.
2014. márc. 25. 22:34
 3/9 anonim válasza:
57%

Győr talán élhetőbb város, több a munkalehetőség, magasabbak a fizetések. Viszont szerintem Pécs szebb, változatosabb, és egy kicsit mediterrán hangulata van. Tetszik a várost körülölelő erdőség, a sok zöld terület. Jókat lehet kirándulni, túrázni a Mecsekben.

Szal Pécs...:)

2014. márc. 26. 09:36
 4/9 anonim válasza:
40%
Elég sokat jàrok Pécsre rokonok miatt, de nem nagyon ismwrem, csak a belvárosát. Az nagyon szép, de minden más atempontból győrt ajánlom... egy fejlődő város közel Bécshez és Pesthez egyaránt én itt tanulok, és második otthonomként tekintek a városra... sok a rendezvény, könnyen elérhető innen bármi, és tele van lehetőséggel...
2014. júl. 15. 14:39
 5/9 anonim ***** válasza:
40%
Pécsen még nem voltam de győri vagyok és imádom. Fejlett város sok rendezvénnyel, jó munkalehetőségekkel. Nem túl nagy, sok helyre gyalog is könnyen eljuthatsz viszont jól kiépített buszhálózata is van. Ráadásul szerintem gyönyörű is. :)
2014. júl. 22. 23:23
 6/9 anonim ***** válasza:
40%
egyértelmű h Győr, én Pécsen nem is voltam még
2014. nov. 13. 16:28
 7/9 anonim ***** válasza:
40%
Szia!Győr.Rendezett,a lakossága a fejletsége,és a területe is nagyobb.Nagyon,bánom hogy nem olyan dombos,mint Pécs,de sokkal több bevásárlólözpont,busz,parkoló van,és a repteréről akár Németországba is el lehet jutni.
2018. júl. 27. 20:37
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Személyes okokból utálom Győrt, és nagyon szeretem Pécset, hangulatosabb, kulturális szempontból is többet nyújt. Ettől függetlenül én is Győrre szavazok a lehetőségek miatt, bár nem szívesen.
2018. júl. 27. 21:33
 9/9 anonim ***** válasza:
61%
Pécs, ez nem kérdés. Nagyobb, szebb fekvésű, kulturálisan fejlett egyetemi központ, rengeteg programmal, kirándulási lehetőséggel, koncertekkel. Győr ezzel szemben egy kissé jellegtelen település sok ipari létesítménnyel.
2019. okt. 8. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!