Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Győr vagy Pécs jobb város?

Győr vagy Pécs jobb város?

Figyelt kérdés
Úgy átlagban.
2013. aug. 22. 10:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Munkalehetőségek szempontjából Győr, azonban én Pécsre jártam egyetemre, nekem abszolút favorit a város, egyszerűen imádom. Kár hogy elég kevés a munkalehetőség.
2013. aug. 22. 10:17
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
Még csak össze sem lehet hasonlítani a két várost. Pécs egy igénytelen koszfészek, Győr sokkal jobb.
2013. aug. 22. 10:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Pécs gyönyörű én nagyon szeretem. Viszont kevés a munka. Szóval ha van munkád akkor én Pécsre szavazok, de ha csak úgy keresgélnél akkor lehet Győrrel jobban jársz, úgy gondolom ott több a lehetőség
2013. aug. 22. 11:16
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor kirándulgatni inkább Pécs?
2013. aug. 22. 14:02
 5/10 anonim ***** válasza:
36%
Győr
2014. nov. 13. 16:28
 6/10 anonim ***** válasza:
36%
Csakis Győr.Bocsánat a Pécsieknek,de ha már jártatok Győrben akkor tudjátok,hogy sokkal igényesebb.Én imádom.
2018. júl. 27. 20:41
 7/10 anonim ***** válasza:
59%
Én jól ismerem mindkét várost, hozzám Pécs a maga mediterrán hangulatával sokkal közelebb áll. Mindkét város szép, de másként, és Pécsett szerintem sokkal szélesebb a választék kulturális szempontból, a környéke is szebb, izgalmasabb. Kirándulgatásra egyértelműen Pécs.
2018. júl. 27. 21:37
 8/10 anonim ***** válasza:
42%
Pécs igényesebb, tisztább, rendezettebb. Győr egy iparváros, rengeteg lerobbant gyárteleppel.
2019. okt. 8. 13:53
 9/10 anonim válasza:
100%

8-as válaszoló, nem tudom hogy Pécs melyik részét mondod te tisztábbnak, rendezettebbnek, de én nem mondanám annak. Győr minden szempontból jobb, sokkal élhetőbb, sokkal több munkalehetőséggel, frekventált elhelyezkedéssel, viszonylag kevés C típusuval. Nagyon sok utat újitanak fel, illetve újitottak fel az utóbbi időkben, közben rengeteg sportolási lehetőség van, olimpiai uszoda, számtalan teniszpálya, rengeteg park, nyilvános kondi gépekkel, körbe futópálya, stb.. Csak egy példaként Itt Pécsen egy kis járdaszakaszt elkezdtek csinálni szeptemberben, és egészen november végéig tartott mire kijavítottak egy elég jelentős úthibát, egy forgalmas szakaszon, ezzel szemben Győrben a Győrszol igen jól végzi a feladatát.

Ezzel szemben Pécsen a városvezetés egy vicc, az tény hogy szép a belváros, de ez elmondható mindegyik vidéki magyar városról.

Győr mellett lakom, Pécsre járok orvosira, így tapasztalok mindkét városból. Tanulás, illetve az egyetem szempontjából Pécs jobb választás, de minden más szempontból szerintem Győr a nyerő.

2021. dec. 27. 22:20
 10/10 anonim ***** válasza:
8. Milyen értelemben tisztább?Mert nem mindegy. Nem laktál még télvíz idején Pécsen.
2023. ápr. 3. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!