Győr vagy Pécs jobb város?
8-as válaszoló, nem tudom hogy Pécs melyik részét mondod te tisztábbnak, rendezettebbnek, de én nem mondanám annak. Győr minden szempontból jobb, sokkal élhetőbb, sokkal több munkalehetőséggel, frekventált elhelyezkedéssel, viszonylag kevés C típusuval. Nagyon sok utat újitanak fel, illetve újitottak fel az utóbbi időkben, közben rengeteg sportolási lehetőség van, olimpiai uszoda, számtalan teniszpálya, rengeteg park, nyilvános kondi gépekkel, körbe futópálya, stb.. Csak egy példaként Itt Pécsen egy kis járdaszakaszt elkezdtek csinálni szeptemberben, és egészen november végéig tartott mire kijavítottak egy elég jelentős úthibát, egy forgalmas szakaszon, ezzel szemben Győrben a Győrszol igen jól végzi a feladatát.
Ezzel szemben Pécsen a városvezetés egy vicc, az tény hogy szép a belváros, de ez elmondható mindegyik vidéki magyar városról.
Győr mellett lakom, Pécsre járok orvosira, így tapasztalok mindkét városból. Tanulás, illetve az egyetem szempontjából Pécs jobb választás, de minden más szempontból szerintem Győr a nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!