Hová menjünk nyaralni 8 és 13 éves gyerekkel? (Részletek lent)
A 13 éves fiam inkább egy nagy erdőben kirándulna, a 8 éves lányom pedig a vizet kedveli, nekem és a feleségemnek mindegy.
Ami eddig szóba került az az Őrség és az Északi középhegység.
Az Őrségből talán át tudunk ugrani valamelyik fürdőhelyre egy-egy napra. Talán Szlovéniában is van valami akvapark a határ közelében. (De ez kevésbé fontos)
Szóval van valami jó kis hely az országban, ahol egy hétre le tudom kötni a srácokat?
Szia!
Esetleg nézd meg a Zselicet (Kaposvár alatti rész). Jellemzően erdős terület, de a közelben vannak fürdők (Kaposvár, Szigetvár). Van szarvasfarm, Katica Tanya, kisvasút, városlátogatás.
Esetleg még Fertő-tó környéke. Sopronnál kirándulás az erdőben, fürdés Fertő-tóban, vagy aquaparkban (Sonnenthem, Sárvár). Lehet bicajozni, és sok látnivaló van gyerekeknek is. Pl. kedvező áron lehet szállást találni konyhás szobában reggelivel FErtőrákoson.
Szerintem is a Balaton közelébe menjetek:) Ott mindkét gyerek jók tudja érezni magát és a szülök is!
Hidd el az a legjobb a Balaton.Ott sok családi program is van.
Szia!
Esetleg Orfű? Ott van tó szabad stranddal, ahol lehet fürdeni. Van Aqua Park is, ami egy napi programnak jó lehet, körbe mindenhol erdő, így lehet kirándulni és még egy pécsi városnézés is belefér!
Na lesz min agyalni!
Köszönöm a tippeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!