Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mit erdemes meglatogatni...

Mit erdemes meglatogatni Miskolctapolcan es kornyeken ilyenkor, ősszel negy eves gyerekkel? Igaz hogy a barlangfurdo vize eleg hideg?

Figyelt kérdés
Negy napot szeretnenk ott eltolteni

2013. okt. 18. 12:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Én tuti nem megyek oda egy jóideig,mert legutóbb is majd belefagytam a "termálvizbe".Kiirva 35 fok volt,de 32 se volt.És ez volt a legmelegebb,az a medence ahol semmi nincs.Amiben bugyborgó,meg barlang,stb,na az tutira nem volt 25 foknál több,én konkrétan vacogtam.

Kaja is rossz ami a fürdőben van.

Én inkább szavazok Egerre,Egerszalókra,Tiszaújvárosra,Debrecen,Nyiregyháza (nyiregy iszonyat jó).

2013. okt. 18. 13:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Mi tavasszal voltunk. Én nem tapasztaltam, hogy olyan hideg lett volna a víz, de az igaz, hogy nem is nagyon meleg. Szerintem olyan 32-33 fok körüli lehet nagyjából a medencék nagy része. Ami hosszú időn keresztül - ha sokáig ázol benne - valóban hidegnek tűnhet.

Viszont annyira jó hangulata van az egésznek, hogy kár lenne kihagyni.

A kaja tényleg nem túl jó (de nem is rossz) a fürdőben, de a környéken van egy csomó kajálda a park egyik oldalán.

Látnivalók: Diósgyőri Vár, Lillafüred, a fürdő körüli park, tó.

Mi mindenképpen fogunk még menni, nekünk nagyon jó emlékeink fűződnek hozzá, a nem 35-38 fokos víz ellenére is :-)

A gyereket egy cseppet sem fogja zavarni a víz hőmérséklete, ha az én kisfiamból indulok ki :-)

Jó szórakozást nektek!

2013. okt. 18. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!