Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Megint az lesz, hogy nincs...

Megint az lesz, hogy nincs félig meleg, hanem egyből iszonyú meleg lesz idén?

Figyelt kérdés

Ma is tuti lesz 20 fok kb.

A múlt 1-2 hétben még pulcsiban mászkáltam.

Ma már pólóban látok sok embert az utcán.

Megint az lesz, hogy nincs félig meleg, hanem nyáron már rögtön dög meleg lesz?

2013. ápr. 17. 06:25
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
A 20°C mióta "iszonyú meleg"???
2013. ápr. 17. 07:47
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

A félig meleg most van. Reggel még kell a kabát, de nap közben, délben és kora délután már lehet ingben, pólóban szaladgálni. Aztán 4-5 óra után már megint kell valami pulóver vagy kabát, mert lehűl az idő, éjszaka meg még elég hideg van, de már nem fagy.

Nem tudom, te hogy viseled a meleget, lehet, hogy neked már ez is sok, de itt, a mi éghajlati övünkön a 20 fokos legnagyobb hőmérséklet nem iszonyú meleget jelent. Iszonyú meleg akkor van, ha a napi minimum van 20 fok körül, hajnalban sincs ennél hidegebb, mert már vagy két hete 40 fok körüli kánikulai időjárás van.

2013. ápr. 17. 08:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Tartok tőle, hogy ez lesz idén, igen. Hirtelen lett 26 fok (itt). Ez nem a kellemesen melengető napsütés, hanem az égető fajta. Feltűnő volt, hogy a villamosmegállóban mindenki az árnyékba húzódott, alig állt valaki a napon.

Sajnos én szédülök a hirtelen jött melegben. Az átmenetet jobban viselem.

2013. ápr. 17. 13:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Most megy a tv-ben az időjárás, "péntekig tart az átlagosnál 4 fokkal melegebb idő" Én láttam egy idiótát aki póló nélkül volt, de ebből még következik, hogy iszonyú meleg lesz!
2013. ápr. 17. 20:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Második hete van közepesen meleg. Igen, péntekig még lehet kánikulai 26 fok, aztán megint visszaesik kicsit a hőmérséklet. Egyébként már a március is kellemes idővel indult, csak aztán jött a hó...

OMSZ:

A hőmérséklet napi középértéke és eltérése a sokévi átlagtól (Budapest külterületén):

2013. április 16. 13,2 Celsius fok +2,6 Celsius fok

2013. ápr. 18. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!