Megint az lesz, hogy nincs félig meleg, hanem egyből iszonyú meleg lesz idén?
Ma is tuti lesz 20 fok kb.
A múlt 1-2 hétben még pulcsiban mászkáltam.
Ma már pólóban látok sok embert az utcán.
Megint az lesz, hogy nincs félig meleg, hanem nyáron már rögtön dög meleg lesz?
A félig meleg most van. Reggel még kell a kabát, de nap közben, délben és kora délután már lehet ingben, pólóban szaladgálni. Aztán 4-5 óra után már megint kell valami pulóver vagy kabát, mert lehűl az idő, éjszaka meg még elég hideg van, de már nem fagy.
Nem tudom, te hogy viseled a meleget, lehet, hogy neked már ez is sok, de itt, a mi éghajlati övünkön a 20 fokos legnagyobb hőmérséklet nem iszonyú meleget jelent. Iszonyú meleg akkor van, ha a napi minimum van 20 fok körül, hajnalban sincs ennél hidegebb, mert már vagy két hete 40 fok körüli kánikulai időjárás van.
Tartok tőle, hogy ez lesz idén, igen. Hirtelen lett 26 fok (itt). Ez nem a kellemesen melengető napsütés, hanem az égető fajta. Feltűnő volt, hogy a villamosmegállóban mindenki az árnyékba húzódott, alig állt valaki a napon.
Sajnos én szédülök a hirtelen jött melegben. Az átmenetet jobban viselem.
Második hete van közepesen meleg. Igen, péntekig még lehet kánikulai 26 fok, aztán megint visszaesik kicsit a hőmérséklet. Egyébként már a március is kellemes idővel indult, csak aztán jött a hó...
OMSZ:
A hőmérséklet napi középértéke és eltérése a sokévi átlagtól (Budapest külterületén):
2013. április 16. 13,2 Celsius fok +2,6 Celsius fok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!