Októberben megyünk a Mátrába (Parádsasvár). Mit érdemes a közelben megnézni egy három éves gyerekkel?
Figyelt kérdés
A gyöngyösi állatkertbe elmegyünk, az biztos.2013. aug. 30. 11:13
1/2 Rio_Mamba válasza:
Nagyon szép hely ott táboroztunk 2012-ben (tavaly) van ott egy szép kastélyszálloda érdemes meg/be nézni. Mátrába már többször is voltam és a kékes nagyon látványos de maga a mátra is szóval egy kirándulást legalább a mátra hegység aljában érdemes betervezni. Parádsasvár meg egy szép kis falu van érdekes dolog ott is...
2/2 anonim válasza:
A gyöngyösi állatkert egyrészt nem a Mátrában van, másrészt (szerintem) egy ilyen kiránduláson nem épp a legjobb ötlet kétes körülmények közé összezsúfolt jószágokat mutogatni egy 3 évesnek. Akad olyan vadaspark és tanya a Mátrában ahol tisztességes környezetben (értsd: nem egy 5x5-s ketrecben) látni az állatokat (akár őshonos fajt, akár egzozikust), de a vadonban sem olyan nehéz velük összefutni, bár megértem, ha a 3 éves gyermekkel talán ti még nem mertek nagyokat túrázni.
Amit ajánlok:
-Üvegmúzeum (s talán az újranyitott gyárba is beengednek) Parádsasváron
-Kocsimúzeum Parád
-Siroki vár
-Palóc-múzeum Mátrafüred
-Erdészeti szakközépiskola parkja, Mátrafüred
-Mátraháza, Naphimnusz park
-Kékestető
-Piszkéstetői csillagvizsgáló
-Fallóskút
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!