Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mi a véleményetek Egerről?

Mi a véleményetek Egerről?

Figyelt kérdés
Csúnya? Szép? Olcsó? Drága? Tiszta? Piszkos

2014. jan. 8. 19:37
 1/6 anonim válasza:

"Csúnya? Szép? Olcsó? Drága? Tiszta? Piszkos"

Biztos,hogy nem csúnya, nem piszkos.

Az árak ugyanolyanok mint máshol.

Vagy mire érted ,hogy drága e vagy olcsó?

2014. jan. 8. 19:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Természetesen az árakra értettem. Él itt valaki? Munka, megélhetés szempontjából milyen?
2014. jan. 8. 19:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Én ott laktam, munka nem nagyon akad, esetleg ha jó a végzettséged vagy van ismerősöd, amúgy nehéz.

Én is amiatt költöztem el, amúgy szerettem ott lakni.

Nem csúnya, a belváros kifejezetten szép (most újítják fel) esetleg a lakótelepes részekre lehet mondani, de az sehol se a legszebb.

Nem valami olcsó, gondolom a turisták is viszik az árakat, a piac kifejezetten drága, az átlagos boltok meg olyan - átlagosak.

Nem mondanám piszkosnak, koszos részek, néhol eldobált szemét mindenhol van.

2014. jan. 8. 20:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Zéró ipar, ellenben sok lóvé folyik be turizmusból. Rokonok laknak ott, én nem költöznék oda. Átlagos magyar emberként az életed során egyszer-kétszer érdemes elmenni, megnézni a várat, ahol Dobóék kétezren megvédték a hazát ötvenezer ellen, de ezen kívül más érdekes nincsen. Nem látom, hogy a közeljövőben nagy ipari központ válna Egerből, és emiatt értelme lenne oda menni, vagy ott maradni.
2014. jan. 8. 20:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Én csak turistaként ,egyek Egerbe, és ez az egyik kedvenc városom. Én tisztának, szépnek tartom, bár a panellakótelepre nem mentem el. Turistaként olcsónak sem mondanám, de mivel nyaralni járok oda, így nem igazán zavar,hogy egy kicsit drága. De manapság mi nem drága???
2014. jan. 8. 21:07
 6/6 anonim válasza:

Csúnya? Szép? - Relatív, hogy kinek mi tetszik. Ha szereted a régi házakat és vonz a barokk, tetszeni fog. Ha inkább egy modern belvárosra vágysz, nem fogod magad jól érezni.

Olcsó? Drága? - A multiknál minden ugyanannyiba kerül, mint máshol. A belvárosban van ami drága, van ami nem. Mikor jönnek a turisták, eléggé felmegy mindennek az ára.

Tiszta? Piszkos? - Attól függ, melyik részeket nézzük. A Belváros tiszta, hiszen ott vannak a turisták. A cigányok által lakott környékek undorítóak, de oda épeszű ember egyébként se megy.

A közbiztonságot nem kérdezted, de azért mondok arról is valamit. Az utóbbi időben romlik, a héten például a C típusú állampolgárok egy öreget és három tinit is kiraboltak. Szintén ők árulnak nem legális szereket iskolaidőben, fényes nappal.

Én nem igazán szeretek itt lakni, de sokkal jobb, mint mondjuk egy falu.

2014. jan. 10. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!