Mi a véleményetek Egerről? Voltatok-e már?
Figyelt kérdés
Milyen élményeitek vannak és ha még nem voltatok, szeretnétek-e eljutni?2009. aug. 26. 16:34
1/12 anonim válasza:
Szerintem az egyik legszebb város Magyarországon Eger.Én párszor voltam ott nyaralni,(utoljára 4 éve),és remélem,hogy még egyszer eljutok oda..Imádtam az Egri várban sétálni,imádtam az élményfürdőt,és tetszett az egri bevásároló utca is a sikátoraival..Kellemes élményeim voltak ott..
2/12 anonim válasza:
Én kétszer vagy háromszor voltam. De még szeretnék eljutni. Szép város. :] 18/f
3/12 anonim válasza:
Egerbe járok gimibe:)
Szeretem a várost, szépek az utcák, jó a hangulat:)
Szóval rengeteg szép emlékem van a városról. :)
A vár, a Dobó tér, a Szépasszony- völgy...imádom♥
17/L
4/12 anonim válasza:
kétszer voltam ott , szerintem jó hely. főleg a vár:)
5/12 anonim válasza:
6 évig jártam Egerbe suliba én nagyon szerettem mert sok kis udvar, tér, park van, ahol a fiatalok összegyűlnek suli után. És persze a szépasszonyvölgy, ha mesélni tudna...
6/12 anonim válasza:
Eger a kedvenc városom!Rengetegszer voltam ott!Volt mikor csak egy napra,de volt hogy több napra mentem!Gyönyörű város,hangulatos,nyugodt!Mostanság is készülök megint,viszem a párom is,mert ő viszont még nem volt ott,és szeretném neki megmutatni!:)))
7/12 anonim válasza:
Eger gyönyörű, szeretnék ilyen szép hangulatos városban lakni.
8/12 anonim válasza:
Szép hely,bár nekem Esztergom a kedvencem:)
9/12 anonim válasza:
Szép hely. De a környéke még szebb! Gyönyörűek a hegyek, fantasztikus a táj és a szerpentínek az erdő közepén.. Na meg 1 csomó fürdő van Eger körül.. :D Én most voltam 2 hete..:D
A sétáló utcája nekem nagyon tetszett.. Meg szép szobrok vannak, templomok stb.. :)
10/12 anonim válasza:
Én itt lakom, de még mindig nagyon tetszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!