Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mi a véleményétek Egerről?

Mi a véleményétek Egerről?

Figyelt kérdés
Nagyon jó benyomást tett rám a városka, szeretnék ott tovább tanulni és lehet, h később ott is élni. Mi a véleményetek a városról, az ottani emberekről...minden érdekel :)
2012. szept. 14. 17:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Nagyon-nagyon szeretem, a kedvenc magyar városom. Csak azért nem költözöm oda, mert félek, hogy csalódnék, ha rendszeresen ott kéne élnem. Jártam már így, amikor Miskolcra költöztem.

Így marad az, hogy szinte minden héten elmegyek Egerbe. :D

2012. szept. 14. 17:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Jók a csajok!
2012. szept. 14. 17:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem ismerem az ott élő embereket, mert én is mint turista szoktam Egerbe menni. Nekem a kedvenc városom. Imádom.
2012. szept. 14. 18:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Én egri vagyok, de sajnos munka miatt el kellett költöznöm kb. 3/4 éve.

Szerettem ott lakni, most is szívesen megyek vissza családot és barátokat látogatni.

Szép város, sokáig el lehet sétálgatni, sok bolt van, beülős hely, látnivaló, bár szerintem az éjszakai élet már nem olyan mint régen, de azért nem rossz. Meg mi is megváltoztunk.

Az emberekkel nincs semmi különös, mondjuk nekem nem nagyon tűntek másnak máshol sem. Pesten többen vannak, itt kevesebben, de a belvárosban azért össze tudnak gyűlni.

2012. szept. 14. 18:53
 5/7 anonim válasza:
Magát a várost annyira nem kedvelem,elég zsúfolt,és bunkók az emberek,viszont a Flora Hotelbe minden évben járunk wellnessezni,és azt nagyon szeretem.A városi strandfürdő is nagyon jó! A többi része Egernek nem különösebben nőtt a szívemhez.Sőt,hogy mondjak valami igazán negatívat is,a vár alján lévő Efendi étterem pedig életem legrosszabb "gasztronómiai élményét" nyújtotta számomra...aki jót akar,oda ne menjen:( Legalábbis 2006-ban rettenet rossz volt,persze azóta lehettek ott is pozitív változások...
2012. szept. 15. 17:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az őszinte válaszokat :) ha még valakinek eszébe jutna valami akkor nagyon szívesen elolvasnám :)
2012. szept. 18. 10:08
 7/7 anonim válasza:

Én egerbe élek, dolgozok. Háát :) Kívülállónak biztos szép meg minden, de munka nincs, ha van is akkor max minimál bérért.. ehhez képest rohadt drága minden.

Éjszakai élet az nincs.

2012. szept. 19. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!