Mi a véleményetek a következő egérről? A4Tech XL747H
Sziasztok! Egér vásárlás előtt állok, és egy megbízható, de mégis olcsó egeret szeretnék venni, aminek elég magas a DPI száma. Nem kell 30 gombos patkánynak lennie, csak CoD-ban használnám, és erre a kis jószágra gondoltam, mi a véleményetek?
A4Tech XL747H:
Tudásához képest, viszonylag olcsó, szerintetek megéri beruházni rá? Vagy esetleg hasonló áron találok jobbat?
Válaszokat előre is köszönöm!
minek a magas dpi? felhúzod windowsban az érzékenységet és ugyanazt fogod kapni...vagy játékban.
amúgy ha megtehet ruházz be egy ms 1.1a-ra, a világ egyik legjobb egere. játékra tökéletes és strapabíró.
Én úgy tudom, hogy ha csak szimplán felhúzom, akkor pontatlanabb lesz, habár lehet nincs igazam. :D
Akkor végül is megéri amit mutattam vagy valami mást ?
nem értem, miért fizetnél 6rugót egy ilyen túlárazott szutyokért, amikor ebay-ről 3,5k-ért hozzádvágnak egy profi MS Wheelmouse Opticalt. (pl innen: [link] )
pad pedig kell, hacsak nem akarod szétgyilkolni az alján a glide-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!