Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek a következő...

Mi a véleményetek a következő egérről? A4Tech XL747H

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egér vásárlás előtt állok, és egy megbízható, de mégis olcsó egeret szeretnék venni, aminek elég magas a DPI száma. Nem kell 30 gombos patkánynak lennie, csak CoD-ban használnám, és erre a kis jószágra gondoltam, mi a véleményetek?

A4Tech XL747H:

[link]

Tudásához képest, viszonylag olcsó, szerintetek megéri beruházni rá? Vagy esetleg hasonló áron találok jobbat?

Válaszokat előre is köszönöm!

2012. febr. 24. 18:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem két darab X7-esem van és hibátlanok, az első már 4-5 éve megvan, semmi probléma nincs vele. Hozza egy 20 ezer forintos gamer egér minőségét, potom összegért.
2012. febr. 24. 18:28
 2/10 anonim ***** válasza:

minek a magas dpi? felhúzod windowsban az érzékenységet és ugyanazt fogod kapni...vagy játékban.

amúgy ha megtehet ruházz be egy ms 1.1a-ra, a világ egyik legjobb egere. játékra tökéletes és strapabíró.

2012. febr. 24. 18:31
 3/10 A kérdező kommentje:
Egérpadot érdemes vennem? Vagy olcsón nem lehet jót kapni? Vagy igazából felesleges mind? :D
2012. febr. 24. 18:31
 4/10 anonim ***** válasza:
a hardveres dpi nem ugyanaz, mint a szoftveres... persze ezt nehéz észrevenni, de tényleg nem mindegy. egérpadot én nem vennék, ha van normális asztalod, azon is tökéletesen működik a dolog... :) engem mindig zavartak.
2012. febr. 24. 18:33
 5/10 A kérdező kommentje:

Én úgy tudom, hogy ha csak szimplán felhúzom, akkor pontatlanabb lesz, habár lehet nincs igazam. :D

Akkor végül is megéri amit mutattam vagy valami mást ?

2012. febr. 24. 18:37
 6/10 Panda Péter ***** válasza:

nem értem, miért fizetnél 6rugót egy ilyen túlárazott szutyokért, amikor ebay-ről 3,5k-ért hozzádvágnak egy profi MS Wheelmouse Opticalt. (pl innen: [link] )

pad pedig kell, hacsak nem akarod szétgyilkolni az alján a glide-ot.

2012. febr. 25. 01:33
 7/10 Panda Péter ***** válasza:
a magas DPI meg ne tévesszen meg, a magas nem jobb.
2012. febr. 25. 01:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Az A4tech egerekhez több szet glideot adnak, amiből én az 5 év alatt egyet sem használtam el... ez sokat elárul a minőségéről. :D Szerintem vedd meg nyugodtan.
2012. febr. 25. 06:43
 9/10 Panda Péter ***** válasza:
szövetpadon, highsense-szel persze hogy nem kopik el. próbálnád műanyag/üveg padon, lowsense-szel, egy hét hónap alatt megkajálna egy szettet.
2012. febr. 25. 21:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Mezei iróasztalon használom, vazze'. :)
2012. febr. 25. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!