A vonaton hol lehet jegyet venni?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy lehet-e ott is, vagy csak az állomásokon.2013. dec. 29. 10:54
1/6 anonim válasza:
Ott többe kerül
Inkább az állomáson vedd meg
4/6 anonim válasza:
Akkor vehetsz büntetés nélkül vonaton, ha olyan állomáson szálltál fel, ahol az adott időpontban nincs nyitva a jegypénztár, amúgy büntetést is kell fizetned a vonaton...
5/6 anonim válasza:
"Ott többe kerül "
Ugyanannyiba kerül. De ha olyan állomáson száll fel ahol a felszállás előtt vehetett volna jegyet az állomáson is akkor pótdíjat is kell fizetni.
Szóval ha nem tudsz az állomáson venni akkor nyugodtan szállj fel, a kaller ad majd jegyet.
6/6 titán1234 válasza:
ja a kalauz megy és ott vehetsz ha nem jön akkor jegy nélkül mehetsz én egyszer egy esős napon utaztam még régen és kevesen voltak a vonaton és nem jött xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!