Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Megtehetem, hogy nem váltok...

Megtehetem, hogy nem váltok addig jegyet a vonaton, ameddig menni szeretnék? Erre figyelnek? Spórolás.

Figyelt kérdés

Szolnok-Szeged, Szeged-Szolnok vonalon utazom és Ceglédnél kell átszállni. Az utóbbinál ezért ez probléma lenne, mert Cegléd-Szolnok közt is nézik a jegyet, de ha Szolnok-Szeged helyett csak Szolnok-Kecskemétig, vagy Szolnok-Kiskunfélegyházáig váltanék jegyet, akkor 1420 helyett előbbinél 560, utóbbinál 840 lenne a jegy. Néztem, éves szinten 14-21 ezret spórolhatnék ezen.

Már fél éve utazom és még egyszer sem figyeltek erre, szóval szerintem a kalauz nem emlékszik, hogy meddig szól a jegyem, csak arra hogy engem már ellenőrzött.

2013. febr. 9. 11:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Vagy figyeli, vagy nem, de nyilván a memóriájától is függ.

Én már jártam úgy, hogy Kőbányán újra elkérte, a jegyem, mert azt hitte csak Ferihegyig szól.

2013. febr. 9. 11:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Megteheted akár azt is, hogy jegy nélkül utazol, csak akkor ki kell fizetni a bírságot, ha lebuksz.

Ha eddig mindig rendesen megvetted, akkor honnan tudod, hogy nem figyeltek erre?

2013. febr. 9. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!