Szerintetek Budapestre (és az éjszakai életére) illik a bohém jelző?
Nem. Picit sem. Egyrészt ez egy kikopott, régies jelző. De a bohémélet is. Abban minden züllöttségével együtt is volt valami bája.
Budapest élhetetlen város, főleg a belsőbb kerületek. A nívós szórakozást néhány helyen találod csak meg. Ezeket szinte csak beavatottak ismerik, annyira nem hallani róluk. Az éjszakai szórakozóhelyek, a szórakozás a drog a berúgás, a durvaság, igénytelenség körül forog.
Hatodik: akkor te kivétel vagy és a saját városodról vélekedsz így. Sajnos azonban az a tapasztalatom, hogy amit mondtam az igaz, a budapestiek a vidéket és a vidékieket, a vidékiek pedig Budapestet és a budapestieket szokták lenézni nagyon sok esetben. Tapasztalatok alapján.
Vannak egyébként természetesen nagyon rossz dolgok, jelenségek a fővárosban szép számmal. De nem hiszem, hogy ezek kirívóbbak más zsúfolt nagyvárosokénál. Én is it születtem, és egy rővid időszakot kivéve mindig itt is éltem, de szeretem a vidéket és a vidékieket is, néha jó elmenni innen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!