Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Tatabányán hogyan lehet...

Tatabányán hogyan lehet feljutni a Turulhoz a vasútállomástól?

Figyelt kérdés

És kb. mennyi idő az út?

Érdemes felmenni, szép a kilátás?

Milyen egyéb látnivalók vannak Tatabányán, ha csak egy napra megy oda az ember kirándulni?

2013. okt. 7. 19:27
 1/3 anonim ***** válasza:
53%
A vasútállomástól gyalog kb 45-perc.Sok érdekesség nincs Tbányán!
2013. okt. 7. 19:54
 2/3 anonim ***** válasza:
90%

A városból látni a turult, az állomástól csak mész előre a hegy felé, nem lehet eltéveszteni :)

Én imádom, ezerszer voltam már fent,de nem tudom megunni a kilátást.

Onnan mindenképp menj el a Szelim barlanghoz 10p, és ha van időd akkor a kilátóhoz kb 30p. Van kirakva turista térkép,meg tudod nézni melyik jelzést kell követni.

Ha kirándulni akarsz, érdemes felmenni a Vitány várhoz is, bár ez a kettő nem biztos hogy belefér egy napba.

A városba nézd meg a bányászmúzeumot, szerintem a legjobb az országba.

A város közepén van egy tó, mellette egy büfé 100 Ft a zsíros deszka, hatalmas szelet kenyér, házi zsírral, lila hagymával :)

Van autó meg iskola múzeum is, de azokat még nem láttam.

Érdemes elmenni Tatára a várhoz meg az Öreg tóhoz, ilyenkor is szép, és Oroszlányba is van egy jó bányamúzeum.

2013. okt. 7. 23:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! :)
2013. okt. 7. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!