Tatabányán a vasútállomástól a Turul szoborig mennyi idő eljutni gyalogosan?
Figyelt kérdés
Osztálykirándulást szervezek, szeretném kikalkulálni hogy mennyi időt vesz igénybe a tatabányai vasútállomástól gyalog felmenni a Turul-szoborig. Valakinek van tapasztalata esetleg, vagy tudja hogy melyik netes útvonaltervezővel és hogyan lehet kiszámítani? Előre is köszönöm!2013. máj. 12. 16:56
1/5 anonim válasza:
A google térkép szerint ez egy jó 1,5 órás út gyalog, és hiába próbáltam lerövidíteni az útvonalat esélytelen volt az egész. Én javaslom azt hogy nézzetek valami buszt legalább fél útig mert mire odaértek a fél osztály kifog purcanni meg ugye menni is kell ám a hegyoldalba.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy utànanéztél,sajnos én is arra az eredményre jutottam,h túrának jó,de osztálykirándulásnak húzós lenne...
2013. máj. 12. 18:10
3/5 anonim válasza:
Tervezéskor figyelembe vetted a lépcsőt?
Ha a vasútállomástól a rendőrség mellett felsétáltok az 1 főútig, nagyjából abban a vonalban vezet fel egy hosszú lépcső a Turuloz, durván 100 méterre a szobortól lyukadtok ki.
Sosem néztem, mennyi idő alatt lehet felérni, (korábban gyakran sétáltam fel) azon is múlik, hogy mekkora gyerekekkel teszed meg az utat. Érzésem szerint másfél óránál rövidebb idő alatt is megjárható.
4/5 Márciuska válasza:
Szerintem sem volt az olyan hosszú a lépcsőn át. Jó, mászni kell, persze, de bírható. Kiskoromban többször is felmentünk a családdal, és nagyon élveztük. Szerintem nem volt egy óra az egész. És a lépcsőn át szebb is, végig az erdőben kanyarog felfelé.
5/5 anonim válasza:
Hát egy picit vészes, de kibírható és élvezhető út. De szerintem a gyerekeket jobban érdekelné a Vértes center bevásárló központ, és az még közel is van... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!