Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Komárno és Komárom környékén...

Komárno és Komárom környékén hol lehet sátrazni? Tatabányán a Turul madárnál megengedett?

Figyelt kérdés
2013. aug. 3. 22:15
 1/3 anonim válasza:
Komárnoi vagyok. A strandfürdő mellett van kemping, minden évben ott nyaralnak a német nyugdíjasok. El tudom képzelni, drága, vagy hogy egyéb, teljesen lehetetlen problémába ütközöl :( De szerintem simán sátrat verhetsz a Duna mellett (Komárom-Izsa között, pl. a "spiccnél"), vagy a Holt-Vág mellett.
2013. aug. 3. 22:40
 2/3 anonim válasza:
A Turulnál a múltkor láttam sátrazókat, de nem tudom, hogy szabad-e.
2013. aug. 4. 01:38
 3/3 anonim ***** válasza:
A Turul alatt van egy barlang. Pár éve, amikor még fiatalabb voltam, a barátokkal sátraztunk ott fenn párszor. Nem volt soha semmi probléma, nem tudom, van-e őr egyáltalán a területen, de valószínűleg ott nem legális a sátrazás (mi általában csak este voltunk fenn, reggel mentünk haza).
2013. aug. 6. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!